Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 21:52

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το έργο για την τοποθέτηση καθισμάτων και φωτιστικών LED στο γήπεδο της ΕΠΣΚ

Ευχάριστες εξελίξεις είχαμε στο θέμα του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων, μετά τις επαφές που είχαν ο πρόεδρος της ένωσης κ. Φρέρης με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Λεονταρίτη και το αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης τήρησε την υπόσχεση του, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η εισήγηση του για την προμήθεια καθισμάτων για τους θεατές και νέων φωτιστικών σωμάτων LED προκειμένου να εκσυγχρονιστεί το ιστορικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμούπολης.

Αποτέλεσμα της παρέμβασης του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Υπεύθυνου Αθλητισμού κ. Γιώργου Λεονταρίτη θα είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους θεατές με την τοποθέτηση καθισμάτων, η βελτίωση του φωτισμού του γηπέδου και η σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων των σωματείων για τη χρήση του.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε αναφερόμενος στην ποιοτική αναβάθμιση του αθλητικού χώρου:

«Αναβαθμίζουμε το ιστορικό γήπεδο της Ερμούπολης με την τοποθέτηση νέων καθισμάτων και σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού.
Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε υλοποιήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στα νησιά μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για την επίλυση όλων των προβλημάτων του αθλητισμού».

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares