Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:59

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κάλεσμα σε ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκό, ΑΣ Ίου και Αστέρα Τραγαίας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα

Έγγραφο, μέσα από το οποίο ενημερώνει τους ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκό, ΑΣ Ίου και Αστέρα Τραγαίας για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας απέστειλε πριν λίγο η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί επίσης σε όλα τα σωματεία αναφέρει ότι μετά από πιέσεις το μητρώο ενδέχεται να ανοίξει νωρίτερα για εγγραφές και επομένως τα σωματεία που είναι έτοιμα θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τους αγώνες που είχαν αποβληθεί.

Το έγγραφο:

Κατόπιν έντονων πιέσεων, μας γνωστοποιήθηκε προφορικως ότι το μητρώο της ΓΓΑ για την ένταξη των εναπομεινάντων Σωματείων μας θα ανοίξει περίπου στις αρχές Φεβρουαρίου.

Κατόπιν αυτού παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε ΑΜΕΣΑ το βαθμό ετοιμότητας για την εγγραφή σας στο Μητρώο καθώς και την επιθυμία σας μετά την εγγραφή, για συμμετοχή στους εναπομείναντες αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της Ένωσης, ώστε με νεώτερη απόφαση το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. να σας δίνει αυτό το δικαίωμα.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πλέον, αυτό που μένει είναι να δούμε ποια σωματεία θα είναι έτοιμα και ποια θα δηλώσουν συμμετοχή για τους εναπομείναντες αγώνες. 

Σε κάθε περίπτωση η ΕΠΣ Κυκλάδων επιδιώκει να δώσει την ευκαιρία σε αυτές της ομάδες να πράξουν το αυτονόητο, δηλαδή να αγωνιστούν.

Πληροφορίες του s.c. αναφέρουν ότι, εκτός την ΕΠΣ Κυκλάδων, σημαντικό ρόλο στην επίσπευση του ανοίγματος του μητρώου έχει παίξει η παρέμβαση του Βουλευτή Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares