Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 19:19

Ας νικήσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο

Εκτός της κινήσεις εντός αγωνιστικού τερέν ο μεθαυριανός τελικός θα έχει ενδιαφέρον και στην μάχη των πάγκων. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, όπως και οι δύο προπονητές που καλούνται να στήσουν της ομάδες τους, ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου.

THIRA XALARHSΕκτός της κινήσεις εντός αγωνιστικού τερέν ο μεθαυριανός τελικός θα έχει ενδιαφέρον και στην μάχη των πάγκων. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, όπως και οι δύο προπονητές που καλούνται να στήσουν της ομάδες τους, ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Ζαχαρίου και ο Αντώνης Καντζέλης είναι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε έναν τελικό, όπου θα δούμε αρκετές φάσεις και γκολ.

syros RAOYZAIOS new13Πάντως οι δύο προπονητές φάνηκαν φειδωλοί, όταν σε δηλώσεις που έκαναν στο s.c λίγο πριν τον αγώνα του Σαββάτου, τόνισαν ότι ένας τελικός μπορεί να έχει οποιαδήποτε κατάληξη.

Ο Αντώνης Καντζέλης που είναι προβληματισμένος από τις απουσίες που έχει η ομάδα του έδωσε ένα προβάδισμα στον ΑΟΣ λόγω εμπειρίας, αλλά 8IRA LYGNOY EKOτόνισε ότι η ομάδα του έχει τον ενθουσιασμό: «Ίσως ο ΑΟ Σύρου έχει την εμπειρία και παίκτες που έχουν παίξει σε τελικούς. Εμείς έχουμε ενθουσιασμό και δίψα για το Κύπελλο. Είναι ένας αγώνας, ένας τελικός και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά».

Ο Γιάννης Ζαχαρίου, που θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους επισήμανε ότι σε έναν τελικό σαν αυτόν του Σαββάτου δεν χωράνεSyros-foskolos προβλέψεις: «Είναι ένας αγώνας… ένας τελικός, που κατά τη γνώμη μου τα ποσοστά νίκης είναι 50-50. Νομίζω ότι όποιος έχει πιο πολύ πάθος και καθαρό μυαλό θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει στο τέλος».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares