Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 15:40

Στη 2η φάση με «μαγικό» φινάλε ο ΑΟ Σύρου

Φωτογραφίες Κώστας Καλούδης Φωτογραφίες Κώστας Καλούδης

Ο  ΑΟ Σύρου νίκησε 3-1 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και πήρε τη πρόκριση για την 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Πειραιά, Κερατσίνι.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο της Άνω Σύρου, οι Συριανοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Διαγόρα να αντιδρά στην επανάληψη και τους γηπεδούχους που «πάτησαν γκάζι» μετά το 70΄ να σκοράρουν ακόμα δύο φορές για να είναι τελικλα αυτοί που πήραν το εισιτήριο με το καθαρό σκορ του 3-1.

Η ομάδα των Ρούσσου - Βαρθαλίτη, ειδικά στην επανάληψη ικανοποίησαν τους 150 περίπου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, παρά το ακατάλληλο της ώρας.

Ο Αγώνας  

Στο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε μεγάλες στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα συνατό. Στο 22’ ο ΑΟ Σύρου ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε και από εκεί και πέρα είχαμε ακόμα μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Διαγόρα να αγγίζει 2 φορές την ισοφάριση, με τους Παρέλλη και Γκιάτα.

Στο 22' ο Ραμπαβίλας σούταρε, ο Τσομπανίδης απόκρουσε προς στιγμής και ο Λούσας που ακολουθούσε έκανε από κοντά το 1-0. Οι άνθρωποι του Διαγόρα φωνάζουν ότι στην αρχή της φάσης υπάρχει φάουλ που δεν δόθηκε.

Στην επανάληψη ο  Διαγόρας μπήκε δυνατά και κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του, πράγμα που του απέφερε την ισοφάριση  σε 1-1 στο 54΄, όπου μετά από κόντρα επίθεση ο Τσομπανέλης Γ. με σουτ από το ύψος της μεγάλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαμβακούρη.

Από το 70ο λεπτό ο ΑΟ Σύρου ανέβασε στροφές και κυριάρχησε πλήρως, με το 2-1 να έρχεται στο 76' όταν ο Μανουδάκης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τσομπανέλη να κάνει τραγικό λάθος καθώς η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του.

Λίγο πριν την επίτευξη του γκολ ΑΟ Σύρου ζήτησε χέρι – πέναλτι σε σουτ του Ραμπαβίλα που βρήκε στους αμυντικούς.

Οι Συριανοί συνέχισαν να έχουν καταπληκτική απόδοση και μόλις 2 λεπτά αργότερα, στο 78' μετά από φανταστική αντεπίθεση, ο Κώτσης που πέρασε στην ταχύτητα τον Χατζέλη, πάσαρε στο Χούρο και εκείνος στη συνέχεια στον Λούσα, που με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 3-1

Έτσι ο ΑΟ Σύρου πήρε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κυπελλούχο Πειραιά, Κερατσίνι.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Βλάχος από την ΕΠΣΑΝΑ, με βοηθούς τους Κάλλη, επίσης από την ΕΠΣΑΝΑ και τον Βασιλάκη από την ΕΠΣ Αθήνας. Παρατηρητής ήταν  ο κ. Παστρωμάς.

AGKALIA ME DIAGORA

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Ρούσσος Κ., Μπάμπακαρ, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης (84΄Κώτσης), Χούρος (89’ Κουκούλης), Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (63΄Κατσούλης).

Αναπληρωματικοί: Ζενέλι, Συριανός, Αργυρός, Δημητρακόπουλος.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (Σπάρταλης): Τσομπανέλλης Γ., Κόμβος, Γκιάτα, Χαντζέλης, Αντώναρος, Διακορώνας, Τσομπανέλης, Παρελλής (84΄Στολάκης), Φιλιανός (87΄Γιαννακέλης), Σπάρταλης, Μαλακός.

Αναπληρωματικοί: Σέχο, Σαμπάνης, Σελάχας, Γιαννακέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Δελόλμας.

AG_PARASKYH_ME_DIAGORA.jpg

Βίντεο από στιγμή που μεταδώσαμε Live, όπου και επιτεύχθηκε το γκολ του Διαγόρα (1-1).

Το Live Score του αγώνα

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares