×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 17:10

Άνετη πρόκριση και αποκαλυπτήρια της Λάβας [pics-vid]

Η Λάβα πέρασε νικηφόρα με 1-5 μέσα από την έδρα του Αστέρα Τραγαίας και έγινε η Τρίτη ομάδα της Σαντορίνης μετά τον Καρτεράδο και τη Θύελλα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

NAXOS_ARIADNI.jpg

Η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι είχε πολλές ελλείψεις και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίους παίκτες τους Παραλίκη και Ζώνα να φεύγει με την πολύτιμη πρόκριση από τη Νάξο.

Από την πλευρά του ο Αστέρας με το ντεμπούτο του Μανόλη Κατσούλη στον πάγκο του είχε αρκετές απουσίες  και παρά τα καλά διαστήματα που είχε ειδικά στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια έδειξε να μένει από δυνάμεις, με αποτέλεσμα το εις βάρος του σκορ να μεγαλώνει το τελευταίο δεκάλεπτο.

NAXOS_KATSOULIS_new_1.jpg   THIRA_ENIGMA.jpg

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυμπερτά που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Καψάλη.

Στο 31΄η Λάβα αφού είχε δοκάρι – φάουλ με τον Παραλίκη στο 13΄, απάντησε όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε και πάλι ο κορυφαίος σήμερα Παραλίκης, ο αρχηγός των Εμποριανών Απόλλωνας Κολιούσης βρέθηκε στο 2ο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Λάβα πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο σημειώνοντας την ανατροπή στο σκορ, με τον Ντέμη Ζώνα να πραγματοποιεί αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 35 γράφοντας το 1-2.

Στην επανάληψη, η Λάβα κυριάρχησε και στο 58’ ο Ντεκίδης βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στο Πόλια έπειτα από ασιστ του Παραλίκη που μετέτρεψε σε γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Το 1-5 διαμορφώθηκε στο τελευταίο δίλεπτο. Στο 88΄με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια ο Παναγιωτίδης μπήκε στη περιοχή και έκανε το 1-4 και στο 90΄ο Βουλγαράκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζώνα που έκλεισε το σκορ της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανδρέα Κατσούλη με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορόγιαννης και Βοηθοί του οι: Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Νίκος Δεληγιάννης.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Λεγάκης (76΄ Δεγαϊτας) Χότζα, Κατσούλης ©, Χαβδούλας, Μαϊτός, Κιόσκου, Μαρούλης ( 67΄ Βασιλάκης), Λυμπερτάς, Δενδρινός ( 59΄Αλιμπέρτης), Βεκρής (54΄ Μασούρας)

Αναπληρωματικοί:  Σφυρόερας,  Ψαρρός

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Καψάλης, Αλεφραγκής, Κουκούλης, Κολιούσης ©, Παραλίκης, Παναγιωτίδης, Βουλγαράκης, Ζώνας, Σελιστάι, Ντεκίδης

Αναπληρωματικοί: Νομικός, Τσουκαλάς

NAXOS_CASA_DI_NAXOS.jpg

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα Κυπέλλου Αστέρας Τραγαίας - Λάβα (1-5) όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας στο facebook και φωτογραφίες.

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares