×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 13:15

Στη μάχη του Κυπέλλου η Θύελλα Καμαρίου

Επιστροφή στη δράση για τη Θύελλα Καμαρίου την ερχόμενη Κυριακή, η οποία στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Νάξου, προσδοκώντας να κάνει ντεμπούτο τη νέα χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση.

Νωθρό θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο από πλευράς αναμετρήσεων στα Κυκλαδίτικα γήπεδα, καθώς μόνο σε Πάρο και Σέριφο θα παιχτεί μπάλα για το Πρωτάθλημα, ενώ στη Νάξο θα διεξαχθεί αγώνας για το Κύπελλο Κυκλάδων.


Ο ΠΑΣ Νάξου και η Θύελλα Καμαρίου θα βρεθούν αντιμέτωποι το πρωινό (09:00) της Κυριακής στο ΔΑΚ Νάξου για την 3η φάση του Κυπέλλου. Δύο ομάδες που έχουν σαφώς διαφορετικούς στόχους και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, «πέρασε» από το γήπεδο του Αρχιλόχου στις 8 του Οκτώβρη, επικρατώντας του Αστέρα Μαρμάρων με 1-4, ενώ την ίδια ημέρα η ομάδα του κ. Μιχάλη πήρε με μεγάλη δυσκολία το εισιτήριο της πρόκρισης από τον Πανναξιακό, κερδίζοντάς τον στα τελευταία λεπτά του ματς με 1-0 στη Σαντορίνη.

Στον ημιτελικό, ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Άνω Μερά που βρίσκεται ήδη στους «4», μετά τη νίκη της επί του ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει και το ντέρμπι μεταξύ της Λάβας και του Πανθηραϊκού.

Τέλος ΑΟ Πάγου και ΑΟ Σερίφου θα δώσουν το δικό τους αγώνα για το 4ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυκλάδων.

 sege.jpg

Το επίσημο σάϊτ της Θύελλας Καμαρίου, σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση, δημοσίευσε τα παρακάτω:

Επιστροφή στη δράση για τους Άνδρες μας με ''ποδαρικό'' στη Νάξο.

Με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ, η ομάδα Ανδρών μας ξεκινά τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το 2018 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Π.Α.Σ. Νάξου.

Το παιχνίδι που δίνει το εισιτήριο για τους 4 του θεσμού θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/02/18 στις 09.00 στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εύχεται στο τμήμα της καλή επιτυχία!

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares