Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 22:56

Στον ημιτελικό με πολλά νέα πρόσωπα ο Πανθηραϊκός

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται από σήμερα ο Πανθηραϊκός που επικράτησε σήμερα με 0-3 της Λάβας και σφράγισε το εισιτήριο του, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού ΑΟ Πάγου – ΑΟ Σερίφου για να μάθει τον αντίπαλο με φόντο τον τελικό του θεσμού.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Σε ένα όμορφο παιχνίδι και τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο, ο Πανθηραϊκός όπως ήταν αναμενόμενο πήρε την πρόκριση, με τον Ανδρέα Σκέντζο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ κάτω από τα γκολ ποστ ξεκίνησε ο μικρός Κανελίδης, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Επίσης εμφανίστηκαν αρκετοί παίκτες της Κ18, όπως ο  Ανδρέας Δρόσος (ήταν ο αρχηγός κιόλας σε όλο το ματς), ο Κώστας Μενδρινός, ο Ματσιώτας Αλέξανδρος , ο Νεόφυτος Ρινάκης και ο Δημήτρης Τσοβάρας (15 ετών).

Από την άλλη ο Στέφανος Διονυσόπουλος έχοντας στα χέρια του ένα ανανεωμένο ρόστερ έδωσε ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, ενώ τέσταρε την ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων: Κλέβιστ, Βλαβιανό, Γκίτση και Χάλαρη.

Το σκορ για τον Πανθηραϊκό άνοιξε με όμορφο σουτ εκτός περιοχής ο Καμπόσος στο 11ο λεπτό.

Ο ''βιρτουόζος'' Μανόλης Πολυκρέτης διπλασίασε τα τέρματα του Πανθηραϊκού στο 29΄, έπειτα από υπέροχη πάσα του Ντάμζι, και ωραίο πλασέ, με το 0-2, να κλείνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Περιάλης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Κουκούλης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παντελάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Τσάφο και Νάκκα.

Συνθέσεις

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος):Καραμολέγκος, Δακουτρός, Βρενάγκρ, Κολιούσης ©, Κλέβιστ, Κουκούλης, Σιγάλας (80΄Βλαβιανός), Κελίδης, Σελιστάι, Βουλγαράκης, Αλεφραγκής (27΄Γκίτσης).

Αναπληρωματικοί: Δρόσος Κ., Χάλαρης, Δαμίγος, Δρόσος Ν.

Πανθηραϊκός (Σκέντζος): Κανελίδης, Lluka, Καμπούρης, Μενδρινός (69΄΄Τσοβάρας), Δρόσος ©, Συνολάκης, Φύτρος (70΄Ματσιώτας), Γκίκα (57΄Περιάλης), Damzi, Πολυκρέτης (82΄Ρινάκης), Καμπόσος.

Αναπληρωματικοί: Νομικός, Αθανασίου, Ντούμος

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares