Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:23

«Στα χαρτιά» θα κριθεί όπως όλα δείχνουν ο ημιτελικός Πανθηραϊκός - Πάγος

Στα χαρτιά θα κριθεί όπως όλα δείχνουν ο ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Πάγου που είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη 21/3 στις 17:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Σύρου δεν αναχώρησε από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με το πλοίο της γραμμής, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα εμφανιστεί στον αυριανό αγώνα, με αποτέλεσμα βέβαια το παιχνίδι να κριθεί 3-0 υπέρ του γηπεδούχου Πανθηραϊκού, ο οποίος θα γίνει αυτομάτως η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Θύελλα στον τελικό του Κυπέλλου που έχει οριστεί για την Τετάρτη 28/3, ημερομηνία που είναι κι η καταληκτική για τη δήλωση του Κυπελλούχου Κυκλάδων στην ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά από την ΕΠΣ Κυκλάδων στις 3 Μαρτίου όπου ο Πανθηραϊκός είχε το ρεπό του στη Γ΄Εθνική, αλλά ο Πάγος δεν είχε ταξιδέψει τότε για την Σαντορίνη, καθώς το δρομολόγιο του πλοίου έμεινε ανεκτέλεστο.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων μη έχοντας άλλη επιλογή όρισε το παιχνίδι για αυτή την Τετάρτη 21/3 καθώς πλέον τα περιθώρια είναι ασφυκτικά.

Ένα τελευταίο παράθυρο για να δοθεί λύση είναι οι δύο ομάδες να τα βρουν μεταξύ τους πράγμα που φαντάζει δύσκολο, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης έχει αυξημένες υποχρεώσεις στη Γ΄ Εθνική, όπου έχει δύο ματς τελικούς με Αιολικό και Τριγλία Ραφήνας, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου ο προγραμματισμός της ομάδας ισχύει μέχρι της 1 Απριλίου, όπου και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Ο Πάγος από την πλευρά του επιθυμεί ο ημιτελικός να γίνει στην Πάρο, πράγμα που δεν δέχονται στη Σαντορίνη, με όλους τους δρόμους να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας είναι ορισμένος για αύριο Τετάρτη στις 17:00 με διαιτητή τον κ. Παντελάκη, ο οποίος θα πράξει ότι ορίζει ο κανονισμός σε περίπτωση που κάποια ομα΄δα δεν εμφανιστεί στο γήπεδο.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares