Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 00:25

«Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε η Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

Σε μαγική εικόνα με ιδανικό αυτόχειρα τη Θύελλα Καμαρίου εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδας από τη Σαντορίνη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών απέναντι στον Πανσαμιακό, με τους Σαμιώτες να κλέβουν στην κυριολεξία το παιχνίδι στο 90΄ με 0-1.

Στον αγώνα ου έγινε το απόγευμα στο Καμάρι, η Θύελλα πλήρωσε την αστοχία της, καθώς παρά το γεγονός ότι δημιούργησε σωρεία χαμένων ευκαιριών, στο τέλος, μετά από μία κόντρα επίθεση ο Πανσαμιακός κατάφερε να σκοράρει μόλις στη δεύτερη απειλητική στιγμή που είχε στην αναμέτρηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του Καμαρίου μετά από 29 αγώνες καθώς για να βρει κάποιος αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ανατρέξει στις 17 Δεκεμβρίου του 2016, όταν η Θύελλα τότε είχε ηττηθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΚ 2016-17 εκτός έδρας από την ομάδα του Α.Ο. Σύρου.

Μουδιασμένη

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη μπήκε υποτονικά στο παιχνίδι και χρειάστηκε ένα εικοσάλεπτο για να ρολάρει, έχοντας στη συνέχεια 2-3 καλές ευκαιρίες με τους Ερρίκο και Φίλων.

Στη μοναδική ευκαιρία που είχε σε ολόκληρο το παιχνίδι, πριν το τέρμα, ο Πανσαμιακός απείλησε με ανάποδη κεφαλιά του Γιαννούλη που εξουδετέρωσε ο Ανδριόλας.

Καταιγιστική

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε και πλέον η Θύελλα έδειξε το γνωστό της πρόσωπο, έχοντας κατά 80% την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Από την πλευρά του ο Πανσαμιακός είχε σαφέστατα αμυντικούς προσανατολισμούς και τον γκολκίπερ του τον Λύκο να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας τους, καθώς ήταν εκείνος που έκανε απίστευτες αποκρούσεις στις απειλητικές ενέργειες των Καμαριανών, που έχαναν τις ευκαιρίες σχεδόν εξ επαφής.

Οι περισσότερες από 5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και άλλες τόσες απειλητικές στιγμές προς την εστία του Σαμιώτη πορτιέρο έθεσαν τη Θύελλα σε ρόλο πρωταγωνιστή, με το τέλος όμως να της επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τελικά, ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς στο 90΄, ο Βελάνης μια μία βαθιά μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Γιαννούλη, ο οποίος με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η Θύελλας προσπάθησε να αντιδράσει ακόμη και στις καθυστερήσεις, αφήνοντας χώρος στους φιλοξενούμενους που στο 92΄έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2.

Διαιτητές: Φίτσας, Πλακάς-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Δημητρακόπουλος (62' Βλαβιανός), Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Δαβιλάς (46' Μαυρομάτης), Αποστολίδης, Αρβανίτης .

Αναπληρωματικοι: Δανέζης, Νομικός, Τσουκαλάς, Πάγια, Εγιουρούμ.

ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ ΒΑΘΥΛΛΟΥ (Κώστας Βούρος): Λύκος, Κατζιώτης (60' Βελάνης), Βαρδίκος, Αναστασιάδης, Σεβαστάκης, Σιαφίλιος, Θύμιος, Κοκκινάκης, Χατζηπαναγιώτης, Γιαννούλης, Διακόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Ακουλι, Λούτσος, Πρένι, Σεχάι, Κωνσταντάρας

Το ποστ στο επίσημο σάιτ της Θύελλας Καμαρίου

Την ήττα-αποκλεισμό από την Α.Ε. Βαθύλλου - Πανσαμιακό γνώρισαν οι Άνδρες μας.

Με τον νόμο του ποδοσφαίρου να βρίσκει την εφαρμογή του στα πόδια του Γιανούλη ο οποίος σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 90ο λεπτό, οι Άνδρες μας γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Α.Ε. Βαθύλλου - Πανσαμιακό με σκορ 0-1. 

Το παιχνίδι διεξήχθει στο Δ.Γ. Καμαρίου την Τετάρτη 26/4/18 στα πλαίσια του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2017-18.

Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά επέβαλε τον ρυθμό της και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού μετουσιώνοντας σε γκολ την δεύτερη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι.

Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη για το Ανδρικό μας τμήμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2016, όταν η ομάδα μας είχε ηττηθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΚ 2016-17 εκτός έδρας από την ομάδα του Α.Ο. Σύρου.

Το τμήμα μας ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Πανναξιακό όπου χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου του και να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος που κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Κυκλάδων ο οποίος κερδίζει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει τους παίχτες μας και το προπονητικό τιμ για την φετινή πορεία τους στον συγκεκριμένο θεσμό και ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που έδωσε το παρόν στις κερκίδες του Δ.Γ. Καμαρίου για να στηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών μας.

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares