Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 16:05

Live Stream Θύελλα Καμαρίου - ΠΑΕ Σπάρτη αποκλειστικά στο S.C.

Οι αθλητικές μεταδόσεις συνεχίζονται μέσα από το sportcyclades.gr, και στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς η διοργανώτρια ΕΠΟ και η κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Θεσμού Cosmote παραχώρησαν τα δικαιώματα της μετάδοσης στο μεγαλύτερο αθλητικό μέσο των Κυκλάδων.

Μετά τις δεκάδες μεταδόσεις αγώνων, αλλά και όλων των τελικών φάσεων σε όλες τις κατηγορίες των Κυκλάδων τη σεζόν που πέρασε,  μπήκαμε και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου το sportcyclades.gr  μετά την 1η φάση, θα σας μεταδώσει και τον αγώνα της 3ης φάσης του θεσμού μεταξύ της  Θύελλας Καμαρίου και της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ.

Οι συνάδελφοι από τη Volcano TV, την Cyclades Video και το isports.gr της Λακωνίας θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες αυτής της μετάδοσης.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 11:00 συντονιζόμαστε όλοι στο sportcyclades.gr για να παρακολουθήσουμε την μεγάλη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου.

Η σχετική άδεια μετάδοσης

Κύριοι 

Έπειτα από σχετική άδεια από την COSMOTE TV, εγκρίνουμε το αίτημα σας για άδεια Live Streaming μετάδοσης του αγώνα Κυπέλλου  ΑΣ ΘΥΕΛΑ-ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ από ιστότοπο Sportcyclades.gr.

Στη διάθεση σας 

Το λινκ της μετάδοσης

Συντονιστείτε… 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares