Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 11:11

Γράφει ιστορία απόψε η Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα Καμαρίου, γράφει ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της, καθώς μετά την συμμετοχή της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει η πρώτη Κυκλαδίτικη ομάδα που θα αγωνιστεί στα Ιωάννινα, κόντρα στον ΠΑΣ.

Η διοίκηση του συλλόγου, φρόντισε ώστε η αποστολή της ομάδας να φτάσει όσο το δυνατόν με λιγότερη ταλαιπωρία στα Ιωάννινα, αλλάζοντας δύο πτήσεις.

Στην αποστολή συμμετέχουν πολλά παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ το παρόν θα δώσει και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας  

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1 στις 19:30, ενώ θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση και μέσα από το sportcyclades.gr. Διαιτητές θα είναι οι: Ευαγγέλου, Καρατζίκας και Καρσιώτης.

Παρόμοιο επίτευγμα έχει επαναληφθεί κατά το παρελθόν μόνο από την ΠΑΣΕ Αγερσανί, όταν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας , η ομάδα από τη Νάξο είχε αντιμετωπίσει ομα΄δες της Α΄Εθνικής, όπως ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ και η Παναχαίκή.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου, όπου ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλαμβάνονται οι: Μιχαήλ Ν., Βεντεκίδης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Νάουμετς, Ντόλοβατς, Κάστρο, Βιντάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Ξύδας, Παμλίδης, Αθανασιάδης.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares