Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 01:24

Πρόκριση με χατ τρικ Ζαλώνη για τον ΠΑΣ Τηνου

Με κορυφαίο παίκτη τον Γιάννη Ζαλώνη που πέτυχε χατ τρικ, ο ΠΑΣ Τήνου επικράτησε 3-2 του Πάγου και έγινε η 8η ομάδα που συμπλήρωσε την λίστα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων ''Helleic seaways''.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα βαρύ τερέν λόγω της βροχής που έπεσε χθες στην Στενή της Τήνου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν αρκετοί τραυματισμοί, με δύο εξ αυτών να είναι μάλιστα αρκετά σοβαροί, αφού ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Τήνου.

Στο 30' ο Μουλίδης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1, με το πέναλτι του Ζαλώνη στο 65' να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 70' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-1, με τον Παράβαλο στο 85' να ισοφαρίζει σε 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζαλώνης με καταπληκτική κεφαλιά μετά από φάουλ του Λευτέρη Βελαλόπουλου. 

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος) Κακολίνος, Δαρμής Ν. (72' Βίδος), Παλαμάρης, Αρμακόλας, Λειβαδάρης, Βελαλόπουλος Ε., Φώσκολος Ι., Νάζος, Ξενόπουλος (53' Μυλωνάς), Ζαλώνης, Γιαννησόπουλος (43' Σαρ).

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Νίκος Βουτσινος) Μαρουδιάς, Μανουδάκης, Αργυρός, Γεράρδης (47' Σιγάλας), Βαβουράκης, Χαλκιάς (46' Μαρουδιάς Ν.), Πρίντεζης, Μάιπας, Παράβαλος, Μουλίδης, Παπούδης (75' Ρούσσος Κ.).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares