Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 22:11

Κυπελλούχος Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός

Το 3ο τίτλο του Κυπελλούχου Κυκλάδων κατέκτησε πριν λίγο ο Πανθηραϊκός, που χρειάστηκε την παράταση να επικρατήσει με 1-3 (1-1κ.δ.) του Πανναξιακού στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Με αρκετές φάσεις και τον Πανθηραϊκό να έχει σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα, οι περίπου 150 φίλοι του ποδοσφαίρου απόλαυσαν ένα παιχνίδι που είχε σασπένς, αφού ο Πανναξιακός, μπορεί να αγωνίζεται μία κατηγορία παρακάτω, όμως απέδειξε ότι διαθέτει βαριά φανέλα για να ηττηθεί εύκολα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Τόμι Κονσταντίνοφ στο 16', όπου ο παίκτης του Πανθηραϊκού μετά από σύγκρουση με τον Τσαϊλάκη έπεσε στο έδαφος και του γύρισε η γλώσσα. Η έγκαιρη παρέμβαση της διασώστριας του αγώνα, κυρίας Κασιανού και του φυικοθεραπευτή του Πανναξιακού κ. Κάρλοβιτς, ήταν καθοριστική, καθώς χάρη στις ενέργειες τους ο ποδοσφαιριστής επανήλθε άμεσα και στη συνέχεια με την γρήγορη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου και παρέμεινε για προληπτικούς λόγους.

Ιδιαίτερο χρώμα στον τελικό έδωσαν οι 45 περίπου φίλοι του Πανναξιακού που κράτησαν «ζωντανή» την εξέδρα.

Η εικόνα του ματς

Στο α' μέρος ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε με ένα απρόσμενο τρόπο αφού με κεφαλιά ο Κωστόπουλος εστειλε τη μπάλα αθελα του στα δίχτυα της εστίας του.

Ο Πανναξιακός μετά από αυτό το γκολ... ξύπνησε και με ένα καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 1-.1

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός είχε την κατοχή μετά το χώρο που του έδωσε ο Πανναξιακός όμως οι παίκτες του Νόνι Λίμα είχαν και εκείνοι τις στιγμές τους να κάνουν το 2-1 χωρίς να τα καταφέρουν.

Το ματς κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα του Χαμηλοθώρη αφού ο Πανναξιακός έμεινε με παίκτη λίγοτερο και ο Πανθηραϊκός το εκμεταλλεύτηκε αφού στο 105 αφου η χρυσή αλλαγή Μπορούς με σουτ εκανε το 1-2.

Το τελικο 3-1 διαμόρφωσε ο Μπουρού στο 120, όταν πέρασε τον Τσαϊλάκηη και πλάσαρε σε κενή εστία.

Η ροή του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκινάει.

2': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Κωστόπουλος προσπάθησε με ψυχραιμία να βρει τον Τσαϊλάκη όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

12': ΓΚΟΛ για τον Πανναξιακό. Ο Μπονιάκος με εκπληκτικό μακρινό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Διαμαντή και έκανε το 1-1 στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι.

16': Ο Τόνι Κωνστανίνοφ συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού. Έχει πέσει στο χορτάρι και φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Έχει έρθει το ασθενοφόρο στο γήπεδο για να μεταφερθεί ο παίκτης του Πανθηραϊκού στο νοσοκομείο.

28': Συνεχίζεται το παιχνίδι.

30': Σουτ εκτός περιοχής από τον Κόντι, μπλόκαρε ο Τσαϊλάκης

31': Ο Τσίγκρος έκανε τη σέντρα για τον Πανθηραϊκό, απευθείας άουτ η μπάλα

33':Καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά του Κόντι, κόντραρε η μπάλα και βγήκε κόρνερ

34': Εκτελέστηκε το κόρνερ από τον Μάνιας, η μπάλα έφτασε στον Πολυκρέτη που δεν μπόρεσε να βρει στόχο από κοντά

37': Αδύναμο σουτ του Καρούση, στην αγκαλιά του Τσαϊλάκη η μπάλα.

41': Πέναλτι ζητά ο Πανθηραϊκός. Ο Κόντης έπεσε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

45': Μακρινό σουτ από τον Τσίγκρος, ο Τσαϊλάκης μπλόκαρε.

Το παιχνίδι βρίσκεται στις καθυστερήσεις.

46': Δεύτερο πέναλτι που ζητά ο Πανθηραϊκός. Ξανά ο Κόντης έπεσε μέσα στην περιοχή, το παιχνίδι συνεχίστηκε.

52': Ο Χοζούρης έκανε μια δυνατή πάσα και ο Γαϊδαρτζής δεν μπόρεσε να προλάβει για να απειλήσει.

Ενημέρωση από το Νοσοκομείο Σύρου: ο Κονσταντίνοφ δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό αλλά πρέπει να παραμείνει στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

54': Σουτ του Μάνιας, άουτ η μπάλα

55': Καλή στιγμή για τον Πανναξιακό με το σουτ του Κωστόπουλου να περνάει ψηλά.

Λήξη του ημιχρόνου.

46': Καλη στιγμή για τον Πανθηραϊκό με τον Τσίγκρο να σουτάρει από μακριά, η μπάλα πέρασε άουτ.

49': Χαμένη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Κόντι μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά η πάσα του ήταν κακή στον Γαϊδαρτζή, μάζεψε την μπάλα ο Τσαϊλάκης.

51': Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό. Ο Κόντι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, βρήκε τον Μάνιας αλλά δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα ο Ισπανός.

54': Ο Κόντι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα στα χέρια του Τσαϊλάκη.

56': Ο Πολυκρέτης μπήκε στην περιοχή για τον Πανθηραϊκό,έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

58': Ευκαιρία για τον Πανναξιακού με τον Λιμπερτά ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια ο Διαμαντής μάζεψε την μπάλα.

66': Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Κόντι εκτέλεσε το φάουλ, ο Γαϊδαρτζής έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσαϊλάκη.

70': Η σέντρα του Χουζούρη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε έξω.

77': Ένταση στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Πανθηραϊκού δεν έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου την ώρα που παίκτης του Πανναξιακού βρισκόταν στο έδαφος.

80': Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Μάνιας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Πολυκρέτης έκανε το σουτ αλλά ο Τσαϊλάκης μπλόκαρε.

87': Η σέντρα του Μάνιας πέρασε απευθείας άουτ.

Συμπληρώθηκαν τα 90' στο παιχνίδι. Τέσσερα λεπτά είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

92': Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Μάνιας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Τσαϊλάκης μπλόκαρε.

Τέλος της κανονικής διάρκειας. Πανναξιακός – Πανθηραϊκός 1-1 και οδηγούμαστε στην παράταση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

91': Με δέκα παίκτες μένει ο Πανναξιακός. Ο Χαμηλοθόρης έκανε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

92': Ο Μάνιας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα δίπλα από το δοκάρι.

99': Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Τσίγκος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσαϊλάκης έκανε άστοχη έξοδο αλλά με δεύτερη προσπάθεια διόρθωσε το λάθος του.

103': Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Παληγιώργος μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να σκάψει την μπάλα, σταμάτησε στον Τσαϊλάκη και ο Παπανικολάου έδιωξε.

105': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Χουζούρης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μπουρούς που από κοντά έκανε το 1-2 στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου της παρατάσης.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

110': Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Πολυκρέτης πέρασε και τον Τσαϊλάκη, από πλάγια έκανε την πάσα στον Γαϊδαρτζή αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

118': Καλή στιγμή για τον Πανναξιακό με τον Δεμερτζή να κάνει το σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Διαμαντής έδιωξε σε κόρνερ.

120': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Μπουρούς βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσαϊλάκη, τον πέρασε και έκανε το 1-3, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Τέλος του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαϊλάκης, Καράι, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς (75' Βαθρακοκοίλης), Μπονιάκος (70' Παπανικολάου), Λιμπερτάς (72' Δεμερτζής), Ταρούσης, Ζαφείρης, Καφετζής, Τσουρής

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Διαμαντής, Χουζούρης, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λαμπρόπουλος, Λούκα, Κόντι, Κωνσταντίνοφ (Λ. Τ. 20' Πολυκρέτης – 119' Αγοραστός), Παλή Γεώργος, Μάνιας (114' Κεσίδης), Γαϊδαρτζής

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Ρούσσο Ι. και Βαρθαλίτη. Τέταρτος 

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares