Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 14:33

Έτοιμος για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Αντώνης Φουάσης

Με την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ, ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Αντώνη Φουάση στον Πανθηραϊκό, με τον Συριανό ποδοσφαιριστή να τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Γιάννη Σιλεβίστα που μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο Συριανός διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες στο νησί της Σαντορίνης, όπου προπονήθηκε κανονικά με τη νέα του ομάδα, ενώ απόψε αναμένεται να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Πύργο.

Οι τελική απόφαση του Γιάννη Σιλεβίστα σχετικά με την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου θα ληφθεί μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, όπου αναμένεται να γίνει γνωστό αν ο Φουάσης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και παράλληλα θα γίνει ο πρώτος Συριανός ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμιστεί, ότι η απόκτηση του ακραίου μπακ - χαφ, θεωρείται μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Πανθηραϊκό και έχει κάνει αίσθηση στην ποδοσφαιρική αγορά, καθώς ο Φουάσης είχε δεχθεί πληθώρα προτάσεων από ομάδες ανώτερων κατηγοριών, αλλά ο ίδιος επέλεξε την ομάδα της Σαντορίνης, την οποία αναμένεται να βοηθήσει πολύ την φετινή σεζόν.

 

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares