Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 16:01

Πήρε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου ο ΑΟ Πάρου

Στον αγώνα που άνοιξε την επίσημη φετινή αγωνιστική δραστηριότητα στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ΑΟ Πάρου πέρασε νικηφόρα (2-4) μέσα από την έδρα του ΠΑΣ Τήνου και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Άνω Μερά.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1 με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο, αλλά τον ΑΟ Πάρου να είναι πιο άτυχος, αφού είχε δυο δοκάρια, με τους Σαρρή και Γιαννούλη. Ο ΠΑΣ Τήνου, που είχε πολλούς νεαρούς στην σύνθεση του, θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη ένα τέρμα, αν ο Ζαλώνης δεν αστοχούσε από θέση τετ ατ τετ.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Πάρου ανέβασε την απόδοση του και πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα που του έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας, με τον ΠΑΣ Τήνου να μειώνει, αλλά τους φιλοξενούμενους να καθαρίζουν τελικά το παιχνίδι.

Παραφωνία στην όμορφη αυτή αναμέτρηση ήταν το γήπεδο της Στενής, καθώς είναι σχεδόν ακατάλληλο για να διεξάγονται επίσημοι αγώνες. Σίγουρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όλοι οι αρμόδιοι θα πρέπει να επισπεύσουν τις προσπάθειες για να ολοκληρωθούν η εργασίες στο γήπεδο της Τήνου και να τεθεί άμεσα σε σχεδιασμό η ανακατασκευή του γηπέδου της Στενής.

71073554_388656665141862_4915064709872353280_n_a9760.jpg

Τα γκολ

Το 1-0 έγινε για τον ΠΑΣ Τήνου στο 4ο λεπτό όταν μετά από μία σέντρα από δεξιά στην πλάτη της άμυνας, ο Φώσκολος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Στο 19΄μετά από πλάγιο και σουτ του Γαβαλά μέσα από την περιοχή, ο ΑΟ Πάρου έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 60΄ο Τριανταφυλλίδης με φάουλ έξω μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Το 1-3 έγινε 2 λεπτά αργότερα όταν μετά σουτ μέσα από την περιοχή, ο Γαβαλάς και πάλι νίκησε τον Κελαδίτη.

Στο 63' ο Ζαλώνης με καταπληκτική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-3.

Το τελικό 2-4 ήρθε στο 78΄μετά από εκπληκτική ενέργεια του Γαβαλά, που έσπασε την μπάλα στον Χύσκα και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Αγγέλου και Γεωργιάδης

ΠΑΣ Τήνου (Γιώργος Μάλλιος): Κελαδίτης, Ζαλώνης Φ., Ζιούλης (69΄Λάλα), Λειβαδάρης (81΄Κελαδίτης Κ.), Βελαλόπουλος, Θεοδώρου (88' Ντάνσον), Φώσκολος, Μυλωνάς (85΄Τζανουλίνος), Φιλιππούσης, Ζαλώνης Γ., Πλυτάς.

Αναπληρωματικοί: Βιδάλης, Λεκάσι, Βασιλάκης

ΑΟ Πάρου (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Πάπα, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτηρόπουλος (89΄Χερουβείμ), Χύσκα, Γαβαλάς, Σαρρής (81΄Κούτσα), Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης (83΄Ζγουράτι).

Αναπληρωματικοί:  Λουκής, Χανιώτης, Φλέσσας, Σκανδάλης

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το tinosnow.gr

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares