Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 14:30

ΑΟ Σερίφου: Με 7 νέα πρόσωπα και πίστη για πρόκριση απέναντι στον Πανσιφναϊκό

Επίσημη πρώτη με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του θα κάνει το Σάββατο ο ΑΟ Σερίφου, αντιμετωπίζοντας στην έδρα του τον Πανσιφναϊκό για το Κύπελλο Κυκλάδων.

Η ομάδα του Γιάννη Ράμπια προετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς ο νεαρός κόουτς έχει πολύ δουλειά όσο αφορά το μοντάρισμα, σε μία ομάδα που έχουν ενταχθεί 7 νέοι ποδοσφαιριστές.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι 5 μεταγραφές των: Σκοπελίτη, Εφέντι, Καραγκούνη, Καλαρέμα, Κιούση και 2 επιστροφές που είναι αυτές του Μάριου Λιβάνιου και του  Σοφοκλή Μποφίλου.

Στον ΑΟ Σερίφου, υπάρχει αυτογνωσία ότι η συμμετοχή της ομάδας στην Α΄κατηγορία δεν θα είναι εύκολη, αφού όλοι γνωρίζουν ότι θα έχουν αν αντιμετωπίσουν τις ποιοτικότερες ομάδες των Κυκλάδων με όλα τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι που θα απαιτήσουν μεγάλη προσπάθεια. Αυτογνωσία όμως υπάρχει και για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου παρά το γεγονός ότι ο Πανσιφναϊκός είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία και επανέρχεται από αγωνιστική απραξία, αυτό δεν μπορεί να αφεραίσει από την αναμέτρηση τον τίτλο του ντέρμπι των Δυτικών Κυκλάδων.

Ο τεχνικός της ομάδας, κ. Γιάννης Ράμπιας, τονίζει την σοβαρότητα που θα δείξει η ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι, για την έκβαση του οποίου πάντως υπάρχει αισιοδοξία:

«Ασχέτως ότι είναι η αρχή της σεζόν, ο αντίπαλος είναι γνωστός σε εμάς και σίγουρα αυτός ο αγώνας είναι το τοπικό ντέρμπι των δυτικών Κυκλάδων. Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ων δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Πανσιφναϊκός δεν είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη φάση και μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».

Όσο αφορά τη στήριξη του κόσμου του νησιού, ο Γιάννης Ράμπιας, επισήμανε:

«Ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου για ακόμη μία χρονιά. Θέλουμε να στείλουμε εξ αρχής το μήνυμα ότι η φετινή χρονιά θα είναι περισσότερο απαιτητική και θα πρέπει αν έχουμε όλοι υπομονή καθώς θα αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων. Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς θα δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares