Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 15:04

Αγχωτική πρόκριση με την σφραγίδα του Στάθη Φίλων για τον Καρτεράδο [pics]

Με  κορυφαίο και σκόρερ τον Στάθη Φίλων, ο ΑΟ Καρτεράδου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τραγαίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο πρώην άσος της Θύελλας Καμαρίου στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα έδειξε με το καλημέρα ηγετικές τάσεις και κατάφερε εντέλει να της δώσει τη νίκη, όταν έμεινε με 10 παίκτες και έδειχνε μπλοκαρισμένη απέναντι στον στιβαρό και αξιόμαχο Αστέρα Τραγαίας, που παρόλο αγωνίζεται μία κατηγορία, έδειξε ότι διαθέτει ένα σύνολο που θα παρουσιαστεί με αξιώσεις στον 3ο όμιλο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές καλές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο από το 55, όπου αποβλήθηκε ο Γιουρέλης, αλλά αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Μίμη Παναγιωτίδη, που με οδηγό τον Φίλων κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο 81΄, ο άσος του Καρτεράδου μπήκε σφήνα στην άμυνα του Αστέρα και με ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκκα.

ΑΟ Καρτεράδου (Μίμης Παναγιωτίδης): Ξαγοράρης, Καραμολέγκος, Πρέκας (46΄Χάλαρης), Ντάλλας, Γιουρέλης, Φίλων, Αχμετάι, Φέκας (90΄Τριαντάφυλλος), Αρβανίτης, Σελιστάι, Τομόρι.

Αναπληρωματικοί: Γκρούλιος, Πελεκάνος, Ροδάκης.

Αστέρας Τραγαίας (Θοδωρής Χαβδούλας): Πόλια, Πενίκου, Χωριανόπουλος, Χαβδούλας (34΄ Παραράς), Σαλτερής, Μαργαρίτης, Επταήμερος, Κάγκανης, Βεκρής, Δεγαΐτας (62΄Σφυρόερας), Φράγκος.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares