Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 12:16

Πρόκριση στα πέναλτι μέσα στο Φιλώτι για τον Πύργο

Μετά από ένα παιχνίδι που χρειάστηκε ο έξτρα χρόνος και τα πέναλτι για να αναδείξει νικητή, ο ΑΟ Πύργου πήρε την πρόκριση σε βάρος του ΑΜΣ Φιλωτίου και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

 Σε ένα γεμάτο από κάθε άποψη παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 στην κανονική διάρκεια, με τον έξτρα χρόνο να επιφυλάσσει ακόμα 2 τέρματα και να λήγει 3-3. Στην διαδικασία των πέναλτι ο Πύργος ήταν πιο εύστοχος, παίρνοντας τελικά τη νίκη - πρόκριση με 2-4.

Τα γκολ

Μετά από αδράνεια στην άμυνα του Φιλωτίου ο Κελίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 19', μετά από πάσα του Κοττάκη, ο Κατσουρός με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον φύλακα του πύργου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγο αργότερα και πάλι ο Κατσουρός λίγο έλειψε να πετύχει την ανατροπή για το Φιλώτι, αφού κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι του Καραμολέγκου.

Ο Πύργος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 30' όταν ο Φύτρος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βασιλάκη κει έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τον με 1-2 την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι  διαμαρτύρονται ότι κακώς μέτρησε το γκολ αφού είχε έχει προηγηθεί χέρι.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν τα έβαλε κάτω και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουφόπουλου στο 35' ο Κοττάκης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στην επανάληψη ο ΑΜΣ Φιλωτίου μπήκε με μία σημαντική χαμένη ευκαιρία, με τον Κουφόπουλο να αστοχεί από κοντά. Ο Πύργος απάντησε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας, όπου ο Βασιλάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουσε σε προσπάθεια του Φύτρου.

Στο 88΄μετά από αψιμαχία ο κ. Ζαράνης απέβαλε με απευθείας κόκκινες κάρτες τους  Λύκο και Κοττάκη, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν με 10 παίκτες το παιχνίδι.

Ο ΑΟ Πύργου, είχε ακόμα 1-2 ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά οι επεμβάσεις του Βασιλάκη ήταν καθοριστικές, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση.

Έξτρα χρόνος

 Στο πρώτο μέρος της παράτασης φάσεις δεν υπήρξαν, αλλά στην εκπνοή, ο Σόλωνας Φύτρος μετά από ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ πέτυχε το 2-3.

Ψυχωμένο και αποφασιστικό το Φιλώτι δεν τα έβαλε κάτω, και στο 110΄μετά από φάουλ του Κουφόπουλου, ο Ζούλης από κοντά ισοφάρισε σε 3-3.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν 2-3 ακόμα καλές στιγμές, όμως ούτε και ο έξτρα χρόνος έβγαλε νικητή.

Πέναλτι

Συνολάκης 0-1

Ζούλης 1-1

Φύτρος Σ. 1-1

Μανιός Σ. 1-1

Κουκούλης 1-2

Κατσουρός 1-2

Πολυκρέτης 1-3

Λοθοθέτης 2-3

Νομικός Β. 2-4

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Καλόγερα και Χατζόπουλο.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιώργος Προμπονάς): Βασιλάκης, Κουφόπουλος, Λογοθέτης, Μουστάκης, Μανιός Σ., Κατσουρός, Κοττάκης, Μαστορόπουλος (105' Κρασσάς), Ζούλης, Προμπονάς Μ., Μεμλίκα (75΄Μανιός Χ., 115' Στρατούρης).

Αναπληρωματικοί: Προμπονάς Ι.

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Καραμολέγκος, Κλουβάτος (110' Νομικός Ι.), Βουλγαράκης (46΄Φύτρος Σαμ.), Νομικός Β., Κουκούλης, Λύκος, Δαβιλάς, Συνολάκης, Κελίδης (60΄Κουντούρης, 108΄Αθανασόπουλος), Φύτρος Σολ., Πολυκρέτης.

Αναπληρωματικοί: Ξαγοράρης, Δανέζης, Πάγια.

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares