Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 19:51

Θρίαμβος της Ελλάς Σύρου, «σκότωσε» στο Κύπελλο την Άνω Μερά

Επική πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων πήρε η Ελλάς Σύρου, απολύοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1 (1-1) την κατά δύο κατηγορίες ανώτερη Άνω Μερά.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου κατάφερε να μην φανεί η διαφορά των δύο κατηγοριών μεταξύ των δύο ομάδων, δείχνοντας μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της ακόμη και όταν η μπάλα «έκαιγε» στην διαδικασία των πέναλτι. Οι ''Συριανοί'' απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαία η φετινή τους παρουσία, στοχεύοντας ψηλά στον θεσμό, όπου στην προηγούμενη φάση είχαν αποκλείσει την άλλη Μυκονιάτικη ομάδα, τον ΑΟ Μυκόνου, στη διαδικασία των πέναλτι.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κωτσοβός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά, αλλά αυτοί τα «βρήκαν σκούρα» απέναντι στην ψυχωμένη Ελλάς Σύρου και μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, «βούλιαξαν» στην διαδικασία των πέναλτι με τρεις παίκτες να αστοχούν και το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων να πηγαίνει δίκαια στην Ελλάς Σύρου.

Όσο αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα, μετά από ένα  πρώτο μέρος, με λιγοστές φάσεις και την Ελλάς να φτάνει κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος, οι ''Μυκονιάτες'' μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 52΄με τον Γκιμαράις, μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει από κοντά. Στο 77' η Ελλάς απάντησε με τον Αντώνη Συριανό να σκοράρει από κοντινή απόσταση σε αδράνεια της άμυνας της Άνω Μεράς να διώξει.

Η υπεροχή της Άνω Μεράς στην επανάληψη και την παράταση δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα με την διαδικασία των πέναλτι να κρίνει τελικά το παιχνίδι.

82829222_2596203980598890_1238133681529290752_n_fe452.jpg

Πρώτο ημίχρονο

5' Σουτ από τον Ντατίδη, άουτ η μπάλα.

7' Ο Μπρένο σκόραρε στην αντεπίθεση, αλλά ο κ. Καλόγερας ακύρωσε το γκολ, αφού θεώρησε πως ο παίκτης της Άνω Μεράς κέρδισε την κατοχή της μπάλας με το χέρι.

26΄Ο Μανουδάκης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπαλόπητας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

44΄Σουτ του Σταμούλη που βρήκε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ

Δεύτερο ημίχρονο

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ... Μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκιμαράις από κοντά έκανε το 0-1.

56΄Καλή στιγμή για την Ελλάς Σύρου με τον Ταμάμη να σουτάρει λίγο άουτ 

69΄Ο Μανουδάκης με ένα σουτ έξω από την περιοχή βλέπει την μπάλα να περνά μόλις άουτ

70΄Φάουλ του Λεσάι, στην αγκαλιά του Συριανού η μπάλα

74΄Καλή ευκαιρία για την Άνω Μερά να σουτάρει λίγο άουτ

77΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ... Μετά από φάουλ και σύγχυση στην άμυνα της Άνω Μεράς, ο Συριανός βρέθηκε στην καρδιά  της περιοχής και με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). 

83΄Ο Λεσάι, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ

Παράταση

93΄Στο 3ο λεπτό της παράτασης, ο Λεσάι βγήκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο άουτ.

114' Σουτ του Κέμπε, μπλόκαρε ο Συριανός.

120' Κόκκινη στον Χαλκιά, μετά από φάουλ και δεύτερη κίτρινη κάρτα

Πέναλτι

Ντατίδης 0-0

Ευριπιώτης 1-0

Μεζίνι 1-0

Συριανός 1-0

Ξενάκης 1-1

Σταμούλης 2-1

Κέμπε 2-1

Μανουδάκης 3-1

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας, με βοηθούς τους Μουτάφη και Νομικό 

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός, Μπαλόπητας (66΄Σκορδίλης), Κοτζαπαναγιώτης (108΄Φραγκουδάκης), Συριανός Α., Ταμάμης (73΄Καραμολέγκος), Βαβουράκης (120΄Βαρθαλίτης), Χαλκιάς, Σταμούλης, Ευριπιώτης, Μανουδάκης, Μπάιλας.

Άνω Μερά (Νίκος Κωτσοβός): Χάμος, Ξενάκης, Ντατίδης, Αχείμαστος, Καλαμάρης (46' Λεσάι, 119΄Σούλτσε), Μεζίνι, Μανωλιός, Παλαιοπάνος, Σαλταμάρας, Νάκας (65΄Ζώτος), Γκιμαράις  (90΄Κέμπε).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares