Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 16:47

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την πρόκριση του Άγιαξ στη Σέριφο

Σε ένα ημίχρονο κρίθηκε η πρόκριση για τον Άγιαξ Σύρου στη Σέριφο, αφού μέχρι το 26' οι Συριανοί κατάφεραν να πετύχουν την πλήρη ανατροπή και να φύγουν με το υπέρ τους 1-3 που τους στέλνει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Γιώργος Ρούσσος έδωσε χρόνο συμμέτοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και 4 βασικές απουσίες, αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Βαμβακούρης, Βιλσόν, Ραμπαβίλας και Λιέας.

Ο Αίαντας Σύρου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 50', πράγμα που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, με την πρόκριση να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη.

Πλέον στον Αίαντα περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο στον θεσμό που θα προκύψει μέσα από την αυριανή (4/10) κλήρωση.

Τα γκολ

6' 1-0 μετά από λάθος του Μαμαντί, ο Ρεβίνθης Κ. έκανε το 1-0

14' 1-1 Μετά από διεκδίκηση της μπάλας ο Αλμπάνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο πόδι πόδι του Τσελάμι και άλλαξε πορεία.

17΄ 1-2 Ο Αλμπάνης σκόραρε γαι δεύτερη φορά στο ματς, όταν μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

26΄ 1-3 Ο Γιάννης Αργυρός άνοιξε λογαριασμό με τον Αίαντα, αφού με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ζαχαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Σερίφου είχε δοκάρι στο 90'

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Ρούσσος - Μουτάφης.
Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Ζαχαρίας (90+ Γούναρης), Μποφίλιος, Παγιολάρι (57΄Παπαδόπουλος Μ.), Μαγουλάς (46΄Παρίσης Κ.), Τσελάμι, Λιβάνιος, Καραγκούνης (81΄Παρίσης Δ.), Παπαδόπουλος Δ. (81΄Ρώτας), Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης Κων., Παππάς (81΄Γεροντάρης)

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης (93΄Στεφάνου), Ηλίας, Αργυρός Γ, Σιντιμπέ, Αργυρός Α, Τσώκος , Αμπντούλ (93΄Ρούσσος), Ξαγοράρης Ν. (93΄Πρέκας) , Πιταούλης (68΄Ξαγοράρης Ε.), Κάτρης (58΄Φωτεινιάς), Αλμπάνης(78΄ Μακρυωνίτης)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares