Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 22:51

Την έναρξη της S.L. 2 και του Κυπέλλου Ελλάδας προανήγγειλε ο Μάνος Γαβριηλίδης

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, ώστε να μπορέσουν να είναι έτοιμες οι ομάδες και 15 του Δεκέμβρη να αρχίσουν οι αγώνες του Κυπέλλου.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης, στο Metropolis 95.5 τονίζοντας ότι στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν μόνο επαγγελματικές ομάδες.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Γαβριηλίδης τονίζει την πρόθεση της διοργανώτριας, πράγμα που σημαίνει ότι και οι ομάδες της football league θα πρέπει να ξεκινήσουν τις προπονήσεις, ώστε να μπουν στην 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαβριηλίδη:

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή τη Super League 2 και τη Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά. Με επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόνο, δηλαδή. Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες. Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares