Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 21:21

Πρόκριση στην παράταση η ΑΕ Πάρου 1-2 τον Καρτεράδο [vid]

Με ανατροπή στην παράταση η ΑΕ Πάρου πέρασε στην β φάση του κυπέλου, κερδίζοντας τον γηπεδούχο Καρτεράδο με 1-2.

KARTERADOS AE PAROU

Η ομάδα του Νίκου Τσάμογλου πήρε το προβάδισμα νωρίς. καθώς στο 10' μετά από φάουλ του Αχμετάι, ο Φέκας έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Χαριστού και μετά στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ, αφού η ΑΕ Πάρου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εδαφική υπεροχή, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με μεγαλύτερη την κεφαλιά του Μουράι στο 35'.

Στην επανάληψη η κούραση και η νευρικότητα φρενάρισε την επιθετική δραστηριότητα της ΑΕ Πάρου και ο σταθερός Καστής με τους Φέκα και Κουλόλι Γκ. έλεγχαν την κατάσταση .

Ωστόσο στο 76' ο Τριανταφυλλίδης με δυνατό σουτ οδήγησε το ματς στην παράταση. Στο 98' σε κάθετη του Γιουρτζίδη ο Αρκουλής κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Αχμετάι με δεύτερη κίτρινη.

Ο Γιουρτζίδης εκτέλεσε για το 1-2. Στο 118' ο Φέκας αποβλήθηκε και αυτός δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 120' ο Καστής απέκρουσε νέο πέναλτι του Μουράι στο οποίο υπέπεσε ο ίδιος πάνω στον Αρκουλή.

ZARANIS MALLOLARI GRIPARIS

Διαιτήτευσαν οι Ζαράνης Γρυπάρης και Μαλολάρι

AΟ ΠΑΡΟΥ (Σμυρνής): Χαριστός, Ρούσσος ( 62' Βιτζηλαίος ), Κρητικός Δ. ( 46' Καμπάσης - 83' λ.τρ. Μπαρδάνης ), Μπέτσα, Τριανταφυλλίδης, Γαβαλάς, Εσάι, Μουράι, Γιουρτζίδης ( 110' Κιοσέ ), Παντελαίος, Κρητικός Σ. (46' Αρκουλής ).
ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Τσάμογλου): Καστής, Φέκας, Κουλόλι Γκ. ( 115' Τριαντάφυλλος ), Μέμα, Νομικός, Κουρπέτης ( 62' Φίλων ), Αχμετάι, Κουλόλι Αιμ., Γκιουρέλης ( 48' λ.τρ. Κάτσι ), Τομόρι, Ντούρο ( 74' Δανέζης ).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares