Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 23:37

«Επαγγελματική» πρόκριση του Πανναξιακού, άρεσε ο Πανθηραϊκός

Την πρόκριση στην 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων πήρε ο Πανναξιακός, επικρατώντας του νεανικού Πανθηραϊκού με 0-3 στη Σαντορίνη.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Ο τεχνικός της Ναξιώτικης ομάδας είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς ο Πανθηραϊκός φάνηκε πολύ ανταγωνιστικός παρουσιάζοντας ένα πολύ θετικό πρόσωπο με συνοχή σε όλες τις γραμμές και πλάνο στο παιχνίδι του.

Σαφώς πιο έμπειρος, ο Πανναξιακός κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων που καρποφόρησαν στο 40', όπου μετά από λάθος εκτίμηση στην άμυνα του Πανθηραϊκού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ξαγοράρη από τα πόδια του Βαθρακοκοίλη.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός σφράγισε τη νίκη του στο 74', όπου ο Κωστόπουλος έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  (0-2), ενώ το 0-3 ήρθε στο στο 79', όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά και λάθος διώξιμο με κεφαλιά του Κωτσάκι ήρθε το 0-3 με αυτογκόλ.

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση του Κυπέλλου την ΑΕ Πάρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γρυπάρης με βοηθούς του Ζαράνη και Μαλλολάρι 

Πανθηραϊκός (Κρεμύδας): Ξαγοράρης Π., Δαμίγος (50' Μοσχάτος), Κοτσάκι, Μαλούζι, Κράσι Σ. (71' Δαρζέντας), Φέγγης, Ξαγοράρης Γ. (50΄Παπαβασιλείου), Βεζίρης (60΄Παπαδόπουλος), Διονυσόπουλος, Βενιέρης (60΄Ζαγοριαννόπουλος), Ξαγοράρης Μ.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Τσαϊλάκης, Καράι, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος (74' Ντάσιος), Σέμε, Κούτρος, Δεμερτζής (86΄Φράγκου Ν.), Βαθρακοκοίλης, Πιτταράς, Ιγκνατ (86΄Φράγκου Ε.), Καλαβρός (45΄Φουφούνης)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares