Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 21:02

Με επαγγελματική νίκη, πρόκριση στα ημιτελικά για τον Πανναξιακό

Με επαγγελματική εμφάνιση και νίκη ο Πανναξιακός κατέβαλε με σκορ 2-0 την αντίσταση της  αξιόμαχης  Α.Ε. Πάρου και  προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλου Κυκλάδων.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπυ καθώς οι φιλοξενούμενοι , καλά διαβασμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο «έβαλαν δύσκολα» στους παίχτες του Κου Μαυρομμάτη .

Μάλιστα ήταν αυτοί που απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Μάριου Λουλάϊ στο 3΄με τον Αριανούτσο που μετά από βαθιά μπαλιά του Καμπάση βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Πανναξιακού , με τον τελευταίο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 7’ ο Πανναξιακός  επισκέφθηκε για πρώτη φορά με αξιώσεις τα καρέ του Ρούσσου όμως το σουτ του Βαθρακοκοίλη εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με πανομοιότυπο τρόπο με τη φάση του 3ου λεπτού αλλά ο Λουλάϊ ήταν σε ετοιμότητα και εξουδετέρωσε το πλασέ του Αριανούτσου.

AEPAROU STH NAXO

Στο 25΄έχουμε ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους καθώς μετά την κεφαλιά του Καμπάση ο Λουλάϊ  απέκρουσε και ο επερχόμενος Ραμπαβίλας  που   έστειλε την μπάλα στα δίχτυα υπεδείχθει σε θέση οφ σαιντ.

Ο Πανναξιακός είχε δοκάρι  σε σουτ του Σέμε στο 28΄και κατάφερε να σκοράρει σχεδόν με τη λήξη του ημιχρόνου όταν μετά από βαθιά μπαλιά ο Βαθρακοκοίλης μπήκε στη μεγάλη περιοχή αποφεύγοντας δυο αντιπάλους και με ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούσσου, γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές εκατέρωθεν. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης όταν το πλασέ του Ραμπαβίλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Έτσι, φτάνουμε στο 83’ όταν το πείσμα του αρχηγού του Πανναξιακού Γιάννη Κωστόπουλου που κέρδισε την μπάλα σε μια χαμένη φάση , έδωσε την ευκαιρία στον Φουφούνη με πλασέ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής να πετύχει το 2-0 και να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Συμπερασματικά, ο Πανναξιακός με «επαγγελματικό» τρόπο και μετουσιώνοντας  τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε γκολ πήρε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα , την ΑΕ Πάρου που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έπαιξε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

PANNAXIAKOS ME AE PAROU

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Χατζόπουλος και Φαν Άαγκεν

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Λουλάι, Καράι, Κωστόπουλος, Γκουιρά, Πιτταράς, Σέμε , Δεμερτζής (85΄Πιτταράς Ν.),Βαθρακοκοίλης (71΄Ντάσσιος), Φουφούνης (93΄Γκορνάντι), Ιγκνάτ, Καλαβρός

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Ρούσσος Γ. (75΄Κρητικός) , Παπαδόπουλος (45΄Εσάι), Καμπάσης, Γαβαλάς, Παντελαίος, Βιντζηλαίος, Κρητικός Στ (43’ Γιαννούλης) ., Ραμπαβίλας (75’ Τριανταφυλλίδης), Αριανούτσος, Γιουρτζίδης ( 78’ Μουράι)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares