Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 23:51

Στον τελικό Κυπέλλου με «ρεσιτάλ αστοχίας» ο Πανναξιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται από σήμερα ο Πανναξιακός που επικράτησε 1-0 της Άνω Σύρου στον αγώνα που έγινε το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου.

PANNAXIAKOS ME ANO SYRO

Το «φτωχό» 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Πανναξιακός σπατάλησε διψήφιο αριθμό χαμένων ευκαιριών για να πετύχει περισσότερα τέρματα, βρίσκοντας επίσης απέναντι του έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα, τον Χρήστου, που κυριολεκτικά είχε «κατεβάσει τα ρολά» σήμερα.

Η Άνω Σύρος από την πλευρά της, μπήκε με αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι, δημιουργώντας μόλις μία ευκαιρία με τον Σαγκινέτο στο πρώτο μέρος, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Μπενίτο Σαγκινέτος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη λόγω έντονης διαμαρτυρίας στο 98'. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε γαι τον ίδιο λόγο και ο Χρήστου.

Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στον Πανναξιακό ήρθε στο 88' από τον Ντάσιο, ο οποίος μετά από φάση διαρκείας σούταρε εύστοχα στην αριστερή γωνία του Χρήστου.

Τώρα ο Πανναξιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στους αγώνες της Β΄φάσης και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό που θα προκύψει από τον νικητή του άλλου ημιτελικού όπου ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΣ Νάξου - ΑΟ Πύργου θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Σύρου ως γηπεδούχος.

DSC 0928

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Κουζούμης - Ρούσους Γουιδος.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Σιμιστίρας, Καράι, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Λουβερδής, Καλαβρός, Σέμε, Πρεβόλης (89΄ Πιτταράς Ν.), Βαθρακοκοίλης (61' Ντάσιος), Ψαρρός, Μανδηλαράς.

Άνω Σύρος: Χρήστου, Σλαβίδης, Αργυρός, Τρόκα, Ηλιάδης (85΄Λούβαρης), Μπλάμο, Δεναξάς, Σαγκινέτος Μπ., Σαγκινέτος Ν., Ξαγοράρης, Μπάιλας (91΄Ρούσσος).

ANO SYROS NAXOS

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares