Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 13:28

Θύελλα - Πανθηραϊκός: "Τα τελευταία νέα"‏

 

pan8iraikos-8yella-16-5-2012-1

Την Κυριακή 23/09/2012 και ώρα 11:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου ο αγώνας μεταξύ Θύελλας Καμαρίου και Πανθηραϊκού για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός από τοπικό ντέρμπι, είναι και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες, οι οποίες ωστόσο ακόμα δεν βρίσκονται στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας, μιας και η προετοιμασία τους συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά την τυπικά γηπεδούχο Θύελλα Καμαρίου, ο κ. Καντζέλης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Αργυρού Γιώργου, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, καθώς επίσης και του Αργυρού Ηλία, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Στον Πανθηραϊκό από την άλλη, ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι τους Πέκα, Κολιούση, Γιαννακόπουλο,Salataj,και πιθανότατα του Ρενιέρη, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Επιπλέον, από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Χριστιανός, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Για την προϊστορία, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους τα δύο τελευταία χρόνια για το θεσμό του Κυπέλλου.

Τη σεζόν 2010-2011 ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του θεσμού, όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Πανναξιακό.

Αντίστοιχα, τη περσινή περίοδο 2011-2012, αυτή που χαμογέλασε ήταν η Θύελλα, η οποία επιβλήθηκε με 4-0, προκρίθηκε στον ημιτελικό, όπου και αποκλείστηκε επίσης από τον Πανναξιακό.

Φέτος η κλήρωση έθεσε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες από την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

pan8iraikos-8yella-9-10-2011-3

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares