Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 10:50

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Πανσιφναϊκός... 1-0 τον ΑΠΣ Κύθνου

Σε αγώνα που έγινε το Σάββατο ο Πανσιφναϊκός νίκησε με 1-0 τον ΑΠΣ Κύθνου στο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου για την 1η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Η ομάδα της Σίφνου επέστρεψε φουριόζα μετά την περιπέτεια που είχε με το Μητρώο και μετά τη νικη με 2-0 κόντρα στον ΑΟ Σερίφου, ήρθε και η πρόκριση στο κύπελλο σε βάρος του Α.Π.Σ. Κύθνου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 7ο λεπτό ο Φώτης Ατσόνιος.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 28χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Φελουτζή.


7 13

Πανσιφναϊκός: Ζαμπέλης, Γεωργούλης, Τσέλιος, Ζάσκας, Παπαγγελέτος, Κοράκης, Ζάρος, Λυκογιάννης, Ατσόνιος, Ατσόνιος Φ., Τρούλλος, Ατσόνιος Α., Οσμενάϊ, Σταυριανός Ι., Σταυριανός Δ.

ΑΠΣ Κύθνου: Μαρτίνος, Μπακογιάννης, Λαρετζάκης (Βασάλος Β.), Βλαστάρης, Γονιδάκης (Αλαφούζος Γ.), Ήλιου, Φιλιππαίος, Ψαρρας (Βασάλος Δ.), Μαρτίνος Α., Γαρεδάκης, Μαρτίνος Δ. (Μαρτίνος Ε.)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε το γκολ και κάποιες φάσεις του αγώνα αλλά και δήλωση του προέδρου του Πανσιφναϊκού κ. Γιάννη Χουζούρη ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε παίχτες και διαιτητή και αφιέρωσε(εκ μέρους και των παιχτών) την νίκη στον παίχτη της ομάδας Θανάση Γεωργούλη ο οποίος δίνει έναν αγώνα με την υγεία του με την ευχή να βγεί νικητής είναι σύντομα πίσω στην ομάδα να πανηγυρίζει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Κύθνου που ήρθε με μία Οδύσσεια δύο ημερών(ήρθε Παρασκευή και θα φύγει Κυριακή), αυτό είναι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο:

Με πληροφορίες και υλικό από το: kaipoutheos.gr

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares