Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 01:54

Μιχάλης Χαμηλοθώρης: Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και ευχαριστούμε τη Σαντορίνη και ειδικά τον ''Νταντή''

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και με πολλές ώρες προσφοράς στον σύλλογο καθημερινά, ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης είναι ένας από τους στυλοβάτες της προσπάθειας που κάνει ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια.

Είναι παντού, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αγώνα, σε κάθε νησί για να προσφέρει της υπηρεσίες του, ενώ γι αυτούς που γνωρίζουν είναι ίσως ο πιο ''νοικοκύρης'' παράγοντας των Κυκλάδων, καθώς ότι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας με τάξη και οργανωτικότητα.

Στο παιχνίδι για το κύπελλο Κυκλάδων κόντρα στη Σαντορινη 2020 ήταν αυτός που για ακόμη μία φορά συνόδευσε την ομάδα έχοντας την ευθύνη μαζί με τον επίσης ακούραστο εργάτη του συλλόγου, Νίκο Στεφάνου.

Εκτός όλων των παραπάνω, ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συλλόγους και τους παράγοντες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στο sportcyclades.gr έστειλε τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία στο γηπεδούχο σωματείο, λέγοντας τα εξής:

Σήμερα η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020.

Η αρκετή δόση τύχης αλλά και το πείσμα των παικτών μας έφερε αυτή την μεγάλη επιτυχία που μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου σε μια πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις σεζόν.

Συγχαρητήρια στην διαιτησία του κ. Ζαρανη που ήταν άψογη.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι γηπεδούχοι μέσω του κ. Κώστα Ρούσσου (Νταντή) σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και στο τέλος όταν χρειάστηκε να μας μεταφέρει στο νοσοκομείο για να προσφεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Τσουρή ο οποίος είχε ευτυχώς όχι σοβαρό τραυματισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητής μας κ. Γιώργο Προμπονά που τα έδωσαν όλα για την Νάξο.

Τέλος αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους παράγοντες αλλά και στον κόσμο που είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη μας ομαδα
Μαζί συνεχίζουμε!!!

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares