Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 21:17

Τραγαία 4ων ταχυτήτων

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Αστέρας Τραγαίας πήρε τη νίκη -πρόκριση με 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση Νάξου και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της επόμενης φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Οι "Πορτοκαλί" είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με στρωτό ποδόσφαιρό κατάφεραν να πετύχουν από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος για τον Αστέρα σκόραραν οι Μασούρας στο 35΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Βασίλης Δεδρινός με ατομική ενέργεια και πλασέ.

«Καρμπόν» η επανάληψη στο παιχνίδι με τους Δενδρινό και Μασούρα να σκοράρουν στο 68΄και στο 87΄αντίστοιχα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ της Τραγαίας.

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση έδειξε λίγα πράγματα, καθώς ήταν φανερά ανέτοιμη.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Καπαρέλης, Δεγαϊτας, Λαγογιάννης, Φακίνος, Σφυρόερας, Σέμε, Κολόϊ (83΄Κουφόπουλος), Λίκα, Ζούλης (75 Ζούλης Β.), Δεγαϊτας Γ., Μπάκαλος.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κάγκανης, Δρύλλης, Κουφόπουλος, Κατσούλης, Καπαρέλης Α., Καπαρέλης Β., Δενδρινός, Αγγελής (46΄Επταήμερος), Μαρούλης (83΄Κατσιούλης), Τουλούπης (70΄Ψαρρός), Μασούρας.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares