Μικτές Ομάδες

Μεταξύ 3 και 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του 13ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου συμμετάσχουν και οι  Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σε μια βραδιά γεμάτη χρώμα και μαγεία, κυρίως όμως εμποτισμένη από πνεύμα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (26/11) βράδυ το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου μετά την Κ16 την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η σειρά της Κ14 να προπονηθεί χθες Σάββατο 26/11 με πλήρης απαρτία στο νησί της Σύρου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Μικτής Ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες όσους συνεισέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ14 και Κ16 στη Νάξο εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους όσους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 στη Νάξο εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προπονήσεις  προεπιλογής της Μικτής Ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγιναν την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάξου περιείχε το πρόγραμμα για τις επίλεκτες ομάδες του νομού μας.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με αφορμή το ξεκίνημα των προπονήσεων των Μικτών ομάδων το sportcyclades.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον ενωσιακό προπονητή, κ. Βαγγέλη Γατσέλο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η πρώτη προπόνηση ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πραγματοποιήθηκε για τους αθλητές της Κ14, της Νάξου, Πάρου, Σαντορίνης και Μυκόνου την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Νάξου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοινώνει την επαναλειτουργία των κλιμακίων της μικτής ομάδας των Κυκλάδων και για τα κορίτσια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 01:54

Οι νέες επιτροπές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Την σύσταση των επιτροπών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δείτε την τοποθέτηση από τον προπονητή της ΕΠΣ Κυκλάδων, Βαγγέλη Γατσέλο στην ετήσια συνέλευση της Πάρου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δείτε την τοποθέτηση του προέδρου του Ανδριακού ΟΦ και Υπεύθυνου των Μικτών Ομάδων, Γιάννη Μήλα στο συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δείτε τον διοικητικό, αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως αυτός αναγνώστηκε στη Γενική Συνέλευση από το μέλος του ΔΣ κα. Μαρία Μυτάκη.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Όλα βαίνουν θετικά για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή της Μικτής Κ17 της ΕΠΣ Ηρακλείου, Φανούρη Παπαδάκη.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σελίδα 1 από 62
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35