Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 08:28

Αναμνήσεις και συγκίνηση στη Σέριφο [vid]

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα δέκα χρόνια από την ίδρυση της, η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, ΠΕΦΟ Σερίφου.

Μία ακόμη πρωτοβουλία του με κοινωνικό χαρακτήρα [θα επανέλθουμε αναλυτικότερα για τις δραστηριότητες αυτής της δεκαετίας γιατί μας εντυπωσίασαν], πήρε η ΠΕΦΟ Σερίφου με σκοπό να καλυφθούν ανάγκες του δημοτικού σχολείου.

Κάλεσε και φιλοξένησε στο νησί μία μεικτή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για να παίξουν φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Σερίφου στο γήπεδο του ΑΟ Σερίφου.

Με κορμό τον Ολυμπιακό, τρανταχτά ονόματα των περασμένων δεκαετιών, έδωσαν το παρόν στο δημοτικό γήπεδο της Σερίφου, που πρόθυμα παραχώρησε ο ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, που βοήθησε για την εκδήλωση. 

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Πέτρος Μίχος, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Γιώργος Βαίτσης και ο Μπάμπης Σταυρόπουλος του Ολυμπιακού πλαισιώθηκαν από το Χρήστο Αρδίζογλου, τον Νόνι Λίμα, τον Τάσο Στράντζαλη, τον Σάκη Δέδε και δύο Σεριφιώτες, τον Λάζαρο Σύρμα και τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ Σερίφου Γιάννη Λυμβαίο, που ήταν η ψυχή για την οργάνωση της εκδήλωσης, συγκρότησαν μία ενδεκάδα πολύ υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Ήταν και με καλή ψυχολογία από την φιλοξενία και την αγάπη που εισέπραξαν, ορεξάτοι, ιδιαίτερα ο Μπάμπης Σταυρόπουλος και μας χάρισαν ποδοσφαιρικές μαγικές στιγμές, αλλά και πολύ ζεστή ανθρώπινη επαφή.

palaimaxoi-olympiakou-serifos-6-2014

Με πάθος μέσα στο παιχνίδι με φωνές, οδηγίες και παράπονα στους συμπαίκτες.

Με καλή για την ηλικία τους φυσική κατάσταση με πρώτον φυσικά τον αεικίνητο Ανδρέα Μπονόβα που ήταν παντού στο γήπεδο.

Απολαυστικοί οι μεταξύ τους διάλογοι, αλλά και με την εξέδρα. (βλέπε βίντεο)

Ο Σταυρόπουλος και ο Αρδίζογλου ζήταγαν συνέχεια την μπάλα, αλλά σε ορισμένες στιγμές καταλάβαμε το γιατί!

Έβαλαν 4 γκολ με σκόρερς τους Λίμα, Σταυρόπουλο, Βαίτση και Μπονόβα, όμως κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν η ακύρωση ενός γκολ μετά από κόρνερ, γιατί το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Αρδίζογλου, που είχε γίνει αλλαγή,ενώ ο Μπονόβας περίμενε να το εκτελέσει.

Ο δράστης έσπευσε να κρυφτεί στα αποδυτήρια. (βλέπε βίντεο)

Για τους Σεριφιώτες παλαιμάχους μεταξύ άλλων έπαιξαν οι Φραγουλάκης, Μποφίλιος, Γαλανός, Σολωμός, Χριστοδούλου, Γαλανός Γ., Διαμαντής, Μουρουνάκης, Χρυσολλωράς και Μητροφάνης, που πέτυχε το γκολ της τιμής!

Δείτε περισσότερες φώτος απο την Σέριφο εδώ...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares