Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 19:36

Τίμησαν τον Μάρκο στα Μάρμαρα [vid-pics]

Χθες Μεγάλη Δευτέρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα συγκεντρώθηκαν οι βετεράνοι της Πάρου και αρκετός κόσμος στην ημέρα μνήμης για τον Μάρκο Ξενάριο.

Το συγκινησιακό κλίμα της εκδήλωσης επέτεινε και η παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος.

Αν και δεν παίζει κανένα ρόλο για τέτοιου είδους παιχνίδια, να αναφέρουμε για ην ιστορία ότι ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και το κύπελλο απονεμήθηκε και στις δύο ομάδες.

Στο φιλικό που διεξήχθη αγωνίστηκαν:

Παλαίμαχοι Πάρου: Στάβαρης Α., Αποστόλου Ι., Αλιπράντης Φ., Τριανταφυλλάκος Δ., Κορτιάνος Ν., Μοστράτος Γ., Βαρθακούρης Ι., Δαφερέρας Θ., Χάλας Κ., Μανιώτης Δ., Κονιτόπουλος, Ραγκούσης Α., Αντιπαριώτης Ν., Κορτιάνος, Φυρίγος.

Αστέρας Μαρμάρων: Παπαδάκης Μ., Πούλιος Α., Ρούσσος Π., Ρούπας Δ., Παπαδόπουλος Μ., Αντιπαριώτης Α., Χριστόφορος Π., Ζουμής Η., Σάμιος Κ., Σάμιος Ν., Σάμιος Μ., Κληρονόμος Σ., Ρούσσος Εμμ., Χριστόφορος Θ., Ρούσσος Χ., Μπελούκης Τ., Μπελούκης Σ., Ρούσσος Β., Κρητικός Ν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Μιχάλη, Γεωργία, Ρούλα, Κώστα,

Εκ μέρους της ομάδας πρωτοβουλίας για την επαναλειτουργία του Αστέρα Μαρμάρων, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Χριστός Ανέστη - Χρόνια Πολλά και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας.

Στη κοινωνία μας υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και προσφέρουν ανιδιοτελώς και ένας απ'  αυτούς υπήρξε και ο Μάρκος, ο δικός μας Μάρκος.

Μάρκο αγάπησες τον Αστέρα, όπως και τον τόπο σου τιμώντας τις ρίζες των γονιών σου.

Όσοι είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε, να παίξουμε μαζί σου, να ζήσουν κοντά σου, με το γέλιο σου, με το συναίσθημά σου.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μία συνέχεια της υπόσχεσης ότι θα κρατήσουμε την μνήμη σου ζωντανή και την παρουσία σου ανάμεσά μας και γι' αυτό προσπαθούμε να συνεχίσουμε να έχουμε και να λόγο και παρουσία στα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο του Νησιού μας.

Οι συμπαίκτες σου - γιατί αυτό είμαστε-  απ' όλες τις ομάδες με την σημερινή τους παρουσία επιβεβαιώνουν το αληθές και σε τιμούν. Γιατί ο αθλητισμός έχει την δύναμη να δημιουργεί, να ενώνει και να εξυψώνει ηθικά. Ο αθλητισμός είναι ένα υπέροχο σχολείο, ένα υπέροχο ταξίδι.

Αυτό που έζησες κι εσύ.

Μιχάλη, Γεωργία, Ρούλα, Κώστα,

Ο Μάρκος σας, υπήρξε παλικάρι και έτσι θα τον θυμόμαστε. Η ζωή είναι σκληρή και μας πικραίνει πολλές φορές αβάσταχτα. Μια κραυγή η απώλεια, η απουσία. Και πως να συνδυαστεί αυτή η τρομακτική θλίψη;

Το μόνο που την γλυκαίνει, είναι η παντοτινή του ανάμνηση και αυτή εμείς υποσχόμεθα να τη συντηρήσουμε, όμως εσείς οφείλετε να προχωρήσετε γιατί αυτό θα ήθελε και ο Μάρκος.

Να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες για μια ακόμη φορά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Αγώνες

Απονομές

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares