Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 13:35

Μεγάλα φιλικά για τους Βετεράνους της Μυκόνου

Οι παλαίμαχοι της Μυκόνου σε συνέχεια της δράσης τους και των μεγάλων φιλικών που διοργανώνουν ξεκινούν ένα κύκλο αγώνων, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε παλιές δόξες του Μυκονιάτικου, αλλά και του πανελληνίου ποδοσφαίρου.

Η αρχή θα γίνει στις 4 Ιουνίου, όπου στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Μεράς θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης, μία ομάδα που μετρά αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, τόσο σε επίπεδο επίσημων πρωταθλημάτων, όσο και σε επίπεδο Βετεράνων.

Για τις ανάγκες του αγώνα, οι οργανωτές καλούν μέσω του S.C. τους εξής ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών εκείνη την μέρα στο γήπεδο της Άνω Μεράς:

Θιακούλης, Παχατουρίδης, Τζιόβας, Κουσαθανάς Δ., Αντωνιάδης, Σαμοθράκης, Γιαβρούτας, Ασημομύτης Π., Πρεβενιός, Κουκάς Μ., Στυλιανός, Σταυρακόπουλος, Τσικόπουλος, Λεβογιάννης, Τζάτζος, Ξενάριος, Αναστασίου, Ψυχράμης, Δρακόπουλος, Κουσαθανάς Α.

Χρέη προπονητή για τους Βετεράνους Μυκόνου θα εκτελέσει ο Δημήτρης Δάρρας.

Με ένα μικρό διάλυμα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι Βετεράνοι της Μυκόνου θα συνεχίσουν τους φιλικούς αγώνες.

Τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστείς μέχρι αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:

  • 4 Ιουνίου με Άρη Πετρούπολης
  • 11 Ιουνίου με Μικτή Αθηνών
  • 25 Ιουνίου με Κερατσίνι

Τον συντονισμό των δράσεων για τους Βετεράνους έχουν οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων κ.κ. Αντωνιάδης, Γαρυφάλου, Ασημομύτης και Κουσαθανάς Δ.

Θα είμαστε όλοι εκεί …..

VETERANOI MYKONOY 2014VETERANOI MYKONOY 2015VETERANOI MYKONOY 20141VETERANOI MYKONOY 20142VETERANOI MYKONOY 20143VETERANOI MYKONOY 20144

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares