Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 20:14

Οι ένδοξες γενιές του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Πάρο

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα της Πάρου, θα φιλοξενηθούν οι βετεράνοι του Ηρακλή και θα παίξουν φιλικό αγώνα με τους βετεράνους της Πάρου.

Το μεγάλο γεγονός οριστικοποιήθηκε, παρά τα μικροπροβλήματα και την ασυνεννοησία κάποιων που θα στοιχίσουν τις απουσίες τρανταχτών ονομάτων.
Πάντως για πρώτη φορά οι βετεράνοι της χρυσής εποχής του Γηραιού θα κατηφορίσουν στις Κυκλάδες και οι Παριανοί φίλαθλοι, ιδίως οι παλαιότεροι, θα δουν από κοντά ποδοσφαιριστές που κάποτε θαύμαζε όλη η Ελλάδα.
Αιδινίου, Τουτζιάρης, Άκρας, Μαυρίδης, Αδάμου είναι μερικά από τα ονόματα που θα παραστούν στο φιλικό, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην τοπική ομάδα διάσωσης.
Η τελική λίστα θα γνωστοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες καθώς μέχρι την τελευταία ώρα καταβάλλονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Για παράδειγμα ο Σάββας Κωφίδης που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στις ακαδημίες του, αλλά η προσωπική σχέση που έχει μαζί του από τα φοιτητικά του χρόνια ο Τάκης Αποστολόπουλος, αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο.
Όσον για τον Λάκη Παπαιωάννου, που είναι υπεύθυνος των ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, παρά τις ιδιαίτερες σχέσεις του με την Πάρο και τον Γιάννη Πάριο λόγω της κόρης του γνωστής τραγουδίστριας Ελεάνας που επισκέπτεται τακτικά το νησί, δεν φαίνεται πιθανή η παρουσία του.
Σημείο αναφοράς η παρουσία του Βλαδίμηρου Τόμπα.
Ο Ουκρανός παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θύμα μιας τραγικής ιστορίας, όταν έχασε την οικογένεια του σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, έχει από τότε αγκαλιαστεί από την ομάδα και εξακολουθεί να ζει στην Ελλάδα.
Η ιστορία του δίνει το στίγμα του τι σημαίνει Ηρακλής και τον καταξιώνει στις μεγάλες ομάδες, παρά τον κατατρεγμό του και τον εξαναγκασμό του στις περιπέτειες των τελευταίων ετών.
Το sportcyclades.gr θα σας ενημερώσει για την ακριβή σύνθεση της αποστολής, που θα υπερβαίνει τα 30 άτομα, καθώς και για το πρόγραμμα της παραμονής τους στην Πάρο, ενώ θα είμαστε και μαζί τους για να σας μεταφέρουμε αυθεντικές διηγήσεις τους από τις παλιές καλές εποχές.
Σ.Σ
Μην δίνετε σημασία σε κάποιες αφίσες μαϊμού που βρήκαν στέγη στο φυσικό τους περιβάλλον.
Κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο, οπότε οι λεγόμενες πατατιές...τελειωμό δεν έχουν......

111120164

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares