Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 18:43

Φιλικό με τις ''Δόξες'' του για Ιερό σκοπό

Μπορεί ο ΑΟ Σύρου την 5η αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό του, όμως οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν αυτή την στάση για ιερό σκοπό. 

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΟ Σύρου και οι παλιές δόξες της ομάδας θα δώσουν έναν φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των εργαζομένων στο Νεώριο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Ο Α.Ο. ΣΥΡΟΥ σε συνεργασία με τούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του σωματείου μας διοργανώνουν την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της Άνω Συρου φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη των εργαζομένων του ναυπηγείου Νεωριο Σύρου, σας προσκαλούμε όλους μικρούς και μεγάλους στο γήπεδο της Άνω Σύρου για να δείτε από κοντά τα παλιά και νέα αστέρια της ομάδας μας για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι τη λαμπρή ιστορία της ομάδας.

Όλοι στο γήπεδο λοιπόν τη Κυριακή για τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ. Στο γήπεδο θα υπάρχει "καλάθι αγάπης" για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στο σωματείο των εργαζομένων του Ναυπηγείου όπως και οι εισπράξεις από το κουτί που θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο του γηπέδου.

Τέλος νιώθουμε μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου για την παραχώρηση του γηπέδου όπως επίσης και τον επικεφαλή στην επιτροπή διαιτησίας κ. Σουλτανη για τον ορισμό διαιτητών στον σημαντικό αυτό αγώνα για τους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας.

Ολοι γήπεδο λοιπόν ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

14894484_1181059531974616_1007053270_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares