Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 16:10

Το «Βαρύ πυροβολικό» του παρελθόντος σε δράση [pics-vid]

Φωτογραφία του Γιάννη Αργυρού (τον ευχαριστούμε) Φωτογραφία του Γιάννη Αργυρού (τον ευχαριστούμε)

Έλαμψαν οι Βετεράνοι της Θύελλας και της Δόξας Πειραιά στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Καμαρίου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Αγώνας που μετατράπηκε σε πραγματική γιορτή συνέβαλε στην σύσφιξη σχέσεων, αλλά παράλληλα έδωσε την ευκαιρία σε όλους να θυμηθούμε τις δόξες που κατά το παρελθόν έχουν τιμήσει τη φανέλα της Θύελλας, αλλα και άλλων ομάδων του νησιού.

Το σχετικό δημοσίευμα της επίσημης σελίδας της Θύελλας Καμαρίου (thyellakamariou.gr) αναφέρει:

Μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική στιγμή έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το ΔΓ Καμαρίου το Σάββατο 29/10/2016.


Το τμήμα Παλαιμάχων της Θύελλας Καμαρίου φιλοξένησε την ομάδα των Παλαιμάχων Δόξας Πειραιά σ’ έναν φιλικό αγώνα υπόδειγμα αθλητικής παιδείας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή, μετακίνηση και διαμονή της ομάδας του Πειραιά με την ευχή το επόμενο παιχνίδι να διεξαχθεί στον Πειραιά.
Η ομάδα μας προσέφερε από ένα κρασί στον κάθε φιλοξενούμενο ως ενθύμιο καθώς και αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα της Δόξας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο ούτως ή άλλως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 με τα αστεία και τα πειράγματα να έχουν την τιμητική τους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ευχόμαστε υγεία, ευημερία και δυναμική συνέχεια στους Παλαίμαχους της Δόξας Πειραιά την ώρα που περήφανοι βλέπουμε ανθρώπους που αγάπησαν την ομάδα μας και τίμησαν την φανέλα της στο παρελθόν, να προσπαθούν με χαμηλούς τόνους να κάνουν το όνομα της γνωστό και εκτός ορίων του νησιού μας με μεγάλη επιτυχία!

Σε ανακοίνωση τους οι υπεύθυνοι της Δόξας Πειραιά ευχαριστούν την ομάδα μας για την αψεγάδιαστη φιλοξενία της όπως την χαρακτηρίζουν.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Δόξας, το Δ.Σ. και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Δόξας ευχαριστούν από καρδιάς τους ομολόγους τους της Θύελλας Καμαρίου, οι οποίοι ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νησί, για την αψεγάδιαστη φιλοξενία τους!

Παιδιά εις το επανιδείν!

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει και ευχαριστεί τους Παλαίμαχους Θύελλας Καμαρίου για το υπέροχο απόγευμα που μας χάρισαν!

Δείτε στιγμές από το παιχνίδι όπως το κατέγραψε η κάμερα του κ. Γιάννη Αργυρού.

Φωτογραφίες 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares