Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 02:01

Το χάρηκαν οι Βετεράνοι Σύρου και Τήνου στη Πάτμο [pics]

Αποστολή στην Πάτμο Βαγγέλης Μαραγκός

Στο πανέμορφο νησί της αποκάλυψης την Πάτμο διεξήχθη φέτος το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Παλαιμάχων.

Στο τουρνουά που γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχαμε συμμετοχές και εκπροσώπηση από τον Νομό των Κυκλάδων, αφού το παρών έδωσαν οι ομάδες των βετεράνων Σύρου και Τήνου, ενώ υπήρξε και η ματαίωση της τελευταίας στιγμής για τη συμμετοχή των παλαιμάχων του Πανναξιακού, καθώς λόγω καιρού το πλοίο δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο προς Μύκονο από όπου θα αναχωρούσαν  για την Πάτμο.

Αυτή η πολύ σημαντική ποδοσφαιρική γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός και ίσως του χρόνου φιλοξενηθεί σε κάποιο νησί των Κυκλάδων.

Οι αγώνες του τουρνουά ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο του Ξάνθου, ''ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΡΑΤΑΣ'' που βρίσκεται στη σκάλα της Πάτμου με παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες και τους Παλαίμαχους του Διαγόρα –Ρόδου να κερδίζουν 2-0 τους αντίστοιχους της Κάσου – Καρπάθου

Ακολούθησαν έπειτα άλλοι 3 σπουδαίοι αγώνες με τους Συριανούς να αντιμετωπίζουν τους οικοδεσπότες Πάτμιους χάνοντας με 1-0 ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Βετεράνους της Λέρου

Το περιφερειακό Τουρνουά έριξε αυλαία με τους γείτονες μας παλαιμάχους της Τήνου να αντιμετωπίζουν την Κάλυμνο και το 2-2 να είναι το τελικό σκορ της Αναμέτρησης.

Το γλέντησαν

Η οργάνωση των Βετεράνων Πάτμου ήταν  πολλοί καλή. Σε όλα τα μέλη των ομάδων απονεμήθηκαν αναμνηστικά και μετάλλια. Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Στόικος, ο Έπαρχος κ. Θεμέλαρος, οι Δημοτικοί  σύμβουλοι: κ. Νομική Στράτα, και κ. Γιάννη Σκεμπέ, έκαναν τις απονομές και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Οι παλαίμαχοι γλέντησαν το βράδυ του Σαββάτου σε μία εκδήλωση που έγινε και η ανταλλαγή των δώρων. Ο κ. δήμαρχος ευχαρίστησε ξεχωριστά την κάθε αποστολή, την περιφέρεια Ν.Αιγαίου και ειδικά την ομάδα της Πάτμου που συνεχώς εκπροσωπεί το νησί εντός και εκτός.

Όλες οι ομάδες και οι παλαίμαχοι ο καθένας ξεχωριστά ήταν ενθουσιασμένοι, πολύ ικανοποιημένοι από τη βραδιά και τη φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε από τους παλαιμάχους της Πάτμου και ευχήθηκαν να βρεθούνε υγιείς ξανά του χρόνου , σε κάποιο άλλο νησί.

Οι αποστολές

Βετεράνοι Σύρου

Φουτζιτζίδης, Κόνταρης, Γλύκας, Σαγκινέτος, Λασκαρίδης, Βελούδος, Βαρθαλίτης, Μαραγκός, Πρίντεζης, Κούτρας, Περρής, Μανωλιός, Καραβάνας, Χριστόπουλος, Αντωνακάκης, Μιχάλοβιτς Γιάννης , Μιχάλοβιτς θέμης, Κουμπής  Γιαννης, Κουμπής Αντώνης, Αλιφραγκής, Χαλαβαζής, Συλιβάνης.

Βετεράνοι Τήνου

Βαλιάνος, Κορίνθιος, Ανδριώτης, Γανωτής, Λεβαντίνος, Πέτρου, Ανδριώτης, Δεληγιάννης, Τσοπλάκης, Βαλσάμης, Σιγάλας, Παγίδας, Γάσπαρης, Σανταμούρης, Πηλιωτόπουλος.

Τα αποτελέσματα


ΡΟΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ / ΚΑΣΟΣ 2-0.

ΠΑΤΜΟΣ - ΣΥΡΟΣ 1-0

ΣΥΡΟΣ-ΛΕΡΟΣ 1-1

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΤΗΝΟΣ 2-2.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ / ΚΑΣΟΣ - ΛΕΡΟΣ 1-1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares