Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 23:53

Πανναξιακός – Ποδηλάτες, σημειώσατε αλληλεγγύη [pics]

Το κρύο και ο δυνατός αέρας δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, μεταξύ των Παλαίμαχων του Πανναξιακού και των μελών του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου.

 Άξιοι συγχαρητηρίων οι δύο σύλλογοι, με την αρωγή του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα διατεθούν αύριο κιόλας σε άπορες οικογένειες του νησιού.

Οι προσπάθεια τους ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Ακόμα και μετρητά, αλλά και δωροεπιταγές από το σούπερ μάρκετ Κουτελιέρης διατέθηκαν.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί, οι οικογένειες που θα παραλάβουν τα τρόφιμα θα είναι αρκετές, αφού το κάλεσμα βρήκε για αυτό τον ιερό σκοπό στις δύσκολες μέρες που διανύουμε βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη από τον κόσμο.

Οι Ναξιώτες λοιπόν έδειξαν για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ότι ξέρουν να χαρίζουν απλόχερα την αλληλεγγύη τους, καθώς είχε προηγηθεί η κίνηση του ΠΑΣ Νάξου, που με συμπαραστάτη του Πανναξιακό είχε επίσης συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα τροφίμων, η οποία είχε την ίδια κατάληξη.

Μάλιστα, σήμερα έδωσαν και πάλι το παρών και συνέδραμαν μέλη της διοίκησης της συμπατριώτισσας ομάδας.

Ο αγώνας

Για εμάς τους ολίγους που παρακολουθήσαμε τον αγώνα, καλή παρέα συνοδευόμενη με ρακί και μπόλικη ποδοσφαιρική συζήτηση, ήταν τα συστατικά που μας έκαναν να αψηφίσουμε το αφόρητο κρύο.

Από εκεί και πέρα οι Βετεράνοι του Πανναξιακού μπορεί αν νίκησαν με 4-0 (2-0 ημίχρονο), όμως αυτοί που μας εξέπληξαν ευχάριστα ήταν οι ποδηλάτες, που ήταν πραγματικά «τρεχαντήρια» με μία φυσική κατάσταση που θα ζήλευαν ακόμη και ενεργοί ποδοσφαιριστές.

Ο Κατσάνης με 3 τέρματα και ο Μαρούλης ήταν αυτοί που πέτυχαν τα τέρματα, με τους ποδηλάτες να φτάνουν αρκετές φορές στην πηγή, αλλά τελικά να μη πίνουν νερό, καθώς όπως φάνηκε η ενασχόληση τους με την αγαπημένη τους ποδηλασία, δεν τους άφησε χρόνο να δουλέψουν με τα τελειώματα.

Ο πρόεδρος

Και αφού το ελαφρύναμε λίγο με την αστοχία των ποδηλατών, καλό είναι να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα που είχαμε θέσει στο pre game, αφού ο πρόεδρος νεοεκλεγέντας πρόεδρος των Βετεράνων, Αντώνης Βασαλάκης, παρά την αγάπη που τρέφει για το ποδήλατο και τον ποδηλατικό όμιλο, τελικά δεν απαρνήθηκε την ομάδα του και φόρεσε τη φανέλα των παλαιμάχων του Πανναξιακού.

Η εξέδρα παρά την Πανναξιακή της καρδιά παρότρυνε τον επίσης γνωστό για τα «Πανναξιακά αισθήματα», βετεράνο διαιτητή Στράτο Φουτάκογλου να δώσει κανένα «ψίχουλο» στου ποδηλάτες αλλά το καρπούζι «κόπηκε» στη μέση.

Συνθέσεις

Για τους Βετεράνους του Πανναξιακού αγωνίστηκαν οι: Λαγογιάννης, Κακλαμάνος, Φάρκωνας, Κατσούλης Α., Κατσάνης, Βαθρακοκοίλης Χ., Βαθρακοκοίλης Μ., Μαρούλης, Βουτσίνος, Κατσούλης Μ., Χασομέρης, Δεγαϊτας, Βασαλάκης Α.

Οι ποδηλάτες παρατάχθηκαν με την εξής σύνθεση: Περιστεράκης, Αξαόπουλος, Βασαλάκης Γ., Καραμπίνης, Μανιός, Κουτελιέρης, Παγώνης, Κεχαόγλου, Ορφανός Μ., Ανεβλαβής, Καπρής, Φίλιος.

Όταν βλέπεις τον Βασαλάκη να βγαίνει αλλαγή με το ποδήλατο του!!!

DSC_0218.jpg

Όταν βλέπεις τον Κατσάνη αν σκοράρει και να κάνει την κωλοτούμπα του!!!

DSC_0221.jpg

Όταν έχεις τέτοια παρέα!!!

DSC_0178.jpg

Ε!!! τότε πάει να πει ότι όλοι το ευχαριστήθηκαν και το χάρηκαν πολύ. Και πόσο μάλλον που πέτυχε αυτός ο σκοπός. Κοινή πεποίθηση όλων επίσης ήταν ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις θα πρέπει να γίνονται όλο και πιο συχνά.

Ραντεβού λοιπόν στον επόμενο αγώνα!

Χρόνια πολλά σε όλους!

20161224_170514.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares