Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 23:21

Βετεράνοι ΑΟΣ και Πάρου δήλωσαν τη στήριξη τους!

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από αυτό το σάιτ οι Βετεράνοι Ποδοσφαίρου έχουν διπλή αξία για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς εκτός τις συγκινήσεις που έχουμε απολαύσει κατά την καριέρα τους, μας κάνουν να τους θαυμάζουμε και εφόσον περάσουν στη δεύτερη καριέρα τους που είναι αυτή του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή.

Ένας τέτοιος θαυμασμός αξίζει  και στη κίνηση που έκαναν χθες οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου και της Πάρου, που συναντήθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα για την υγεία που δίνει το τελευταίο διάστημα ένας μικρός Συριανός για την υγεία του.

Και όπως συνηθίζεται αν λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις το σκορ μπαίνει σε δεύτερη  μοίρα, ωστόσο αυτό είναι για τους τύπους και αυτό γιατί μέσα στο γήπεδο υπήρξαν παίκτες που στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Οι παλαίμαχοι λοιπόν της Σύρου βγήκαν νικητές από αυτή την αναμέτρηση  με 4-3 (1-1 ημίχρονο). Για τον ΑΟ Σύρου σκόραραν οι: Πρίντεζης, Ξανθάκης, Ξενικάκης και Ζαχαρίου. Σκόρερ για τον ΑΟ Πάρου ήταν οι, Μοστράτος (2) και Αλιπράντης.

Εκ μέρους των Βετεράνων της Πάρου ο Γιώργος Μοστράτος είπε για τη συνάντηση: «Ήταν υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σε αυτό το παιδί. Ευχόμαστε να έχει ταχεία ανάρρωση. Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους  του ΑΟ Σύρου και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την άψογη  φιλοξενία που μας παρείχαν».

Βετεράνοι ΑΟ Σύρου: Μακρυωνίτης, Παπουτσάς, Σούρλας, Τασιούλης, Λιγνός, Στεριώτης, Σαγκινέτος, Πρέκας, Ξενικάκης, Βάλβης, Κάτρης, Πρίντεζης, Ξανθάκης, Μανθόπουλος, Βαμβακούσης, Καλούδης, Σιγάλας, Φωτεινιάς.

Βετεράνοι  Πάρου: Λίκα, Βαρθακούρης, Μπιντικα, Μπουρουτζίκας, Αλιπράντης, Ντελάι, Μοστράτος, Δεληγιάννης, Αντωνόπουλος, Χαλάς, Λάπη.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares