Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 14:39

''Πρωταπριλιά'' με παλαίμαχους Πάρου και Προοδευτικής

Ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός θα γίνει την πρωταπριλιά στο Δημοτικό στάδιο Πάρου στις 5 το απόγευμα.

Οι βετεράνοι του νησιού θα συναντηθούν με τους αντίστοιχους της ιστορικής ομάδας του Κορυδαλλού της Προοδευτικής.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας, η αίγλη των φιλοξενούμενων και το γεγονός πως οι βυσσινί γιορτάζουν φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας τους, δίνουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Πάρο με επικεφαλής τον Γιάννη Μανδρέκα σημαία και ιστορικό αρχηγό του συλλόγου. με αποστολή 30 ατόμων και θα φιλοξενηθούν στον Δημοτικό ξενώνα των Λευκών.

Μαζί θα είναι ο πρώην Γ.Γ του ΠΣΑΠ, γνωστός για το κοινωνικό του έργο Νίκος Μάλλιαρης, ενώ από την παλιά φρουρά θα είναι επίσης ο Κ Βαφειάδης, ο Β. Ιωαννίδης (Φακέτι για τους παλιούς), ο Π. Κασιδιάρης και ο Γ., Φουράκης.

Την δεκαοκτάδα συμπληρώνουν οι Μητρογιάννης, Τσαγκαβέλης, Δασκαλάκης, Τσαβάρας, Κομεντάκος, Παππάς, Νικολαίδης, Μπάκουρης, Χούτρης, Γκαμάνης, Τσιαμαλής και Βιδάλης. 

Να σημειωθεί πως ο Τάσος Κοπανίδης μεγάλος σκόρερ της ομάδας στην Β Εθνική ζει μόνιμα στην Πάρο και σίγουρα το αντάμωμα του με τους παλιούς συμπαίκτες του θα ξυπνήσει τρομερές μνήμες και θα χαρίσει συγκινητικές στιγμές.

Οι βετεράνοι του νησιού και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένου με ανυπομονησία την ημέρα του αγώνα και περιμένουμε πολύ κόσμο να παρακολουθήσει και να στηρίξει την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία.

8d16a0d08fa7b72e0e8e8ddcc7603d6a_502559.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares