Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 00:26

Ταξίδι στο Βόλο για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού

Για απόψε έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση, με τελικό προορισμό τον Βόλο, για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού, οι οποίοι στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων που δίνουν συχνά πυκνά, θα έρθουν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους της ομάδας του Βόλου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η σχετική ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα στο Facebook των παλαίμαχων του Πανναξιακού, συν τοις άλλοις αναφέρει και ποιοι θα απαρτίζουν την αποστολή:

«Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού τη Πέμπτη 23 Μάρτιου το βράδυ αναχωρούμε για το Βόλο. Ένα ταξίδι που διοργανώνουμε παρά πολύ καιρό. Η ομάδα θα ταξιδέψει με τους Αξαόπουλο, Περιστεράκη, Λαγογιαννη,  Κατσάνη, Κατσούλη,  Βασαλάκη,  Φαρκωνα, Βασαλακη Γ.,  Βουτσινο,  Λιανόπουλο,  Βαθρακοκοίλη Μ, Μαρούλη Δ,  Βαθρακοκοίλη Χ,  Χασομέρη,  Αγγελή, Σφυροερα,  Παραβατό και τον  Φραγκίσκο. Στο Βόλο η αποστολή θα φτάσει στις 5.00 ξημερώματα Παρασκευής ,όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Βόλου την ιδία μέρα, και ώρα 4 με 5 στο γήπεδο του Ολυμπιακού βόλου. Επιστροφή στη Νάξο 26/03 το βράδυ ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους παλαίμαχους για όλους αυτούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Όλοι οι παλαίμαχοι στο ταξίδι πρέπει να φοράνε τη φόρμα τις ομάδας.»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares