Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 15:25

Τιμούν τη μνήμη του Νίκου Σάββα Πανναξιακός και ΟΦΗ

Η προσφορά του Νίκου Σάββα στον Πανναξιακό είναι αδιαμφισβήτητη και το κενό της απώλειας του μεγάλο για την οικογένεια της ομάδας της Νάξου και συγκεκριμένα για τους Βετεράνους που δεν τον  ξεχνούν.

Μετά λοιπόν  το ταξίδι στον Βόλο και τον αγώνα με την τοπική ομάδα του Ολυμπιακού, οι βετεράνοι του συλλόγου θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σάββα διοργανώνουν ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό, καθώς στις 24 Ιουνίου  θα έρθουν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους του ΟΦΗ.

Μαχλάς, Νιόμπλιας, Σκέντζος, Λαμπράκης και πολλοί άλλοι άσοι θα βρεθούν στο ΔΑΚ για να αποθέσουν φόρο τιμής σε ένα μεγάλο του Ναξιακού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν στο λύκειο της Νάξου, όπου ο αδικοχαμένος Νίκος Σάββας εργαζόταν επί σειρά ετών.

Η σχετική ανάρτηση των παλαίμαχων στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

«Στις 24-06-2017 οι Παλαίμαχοι του Παναξιακού θα αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους άσσους του ΟΦΗ. ΜΑΧΛΑ ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΣΚΕΝΤΖΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και την παρέα τους. Σε ένα αγώνα που οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού Α.Ο θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του τόσο πρόωρα χαμένου μέλους της αθλητικής μας οικογενείας και της Ναξιακής κοινωνίας ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑ. Με αφορμή τον παραπάνω αγώνα προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να παρευρεθεί στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ. Επίσης τονίζουμε ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΞΟΥ όπου ήταν για χρόνια η δουλεία του ΝΙΚΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Οι Παλαίμαχοι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο

DSC_0442.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares