Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 22:35

Συναντήσεις από τα παλιά μεταξύ των Βετεράνων Μυκόνου και Εθνικού

Το Σάββατο (10/6) οι παλαίμαχοι του Εθνικού Πειραιώς σε μια μονοήμερη εκδρομή τους στη Μύκονο αγωνίστηκαν απέναντι στου παλαίμαχους του νησιού των ανέμων σε ένα φιλικό ματς στο γήπεδο της Άνω Μεράς, το οποίο για την ιστορία έληξε 1-3 υπέρ των… φιλοξενούμενων.

Πριν το ματς τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων τον ιδιοκτήτη του Rhapsody Bar Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παραβρεθεί στο γήπεδο. Έτσι την τιμητική πλακέτα αντί για εκείνο παρέλαβε ο μεγαλοπαράγοντας της Mykoleague Γιώργος Γρυπάρης (Φλάσκος).

Βέβαια δεν έλειψε η ανταλαγή αναμνηστικών μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς υπάρχουν πολλά που τις συνδέουν πολλά.

Μέσα από το συγκεκριμένο ματς είχαμε συναντήσεις από τα παλιά, καθώς υπήρχαν πρώην ποδοσφαιριστές όπως ο Στέλιος  Λεβογιάννης, και τον Νίκο Μανωλά οι οποίοι κατά την αγωνιστική τους καριέρα αγωνίστηκαν και στον Εθνικό αλλά και τον Α.Ο. Μυκόνου, ενώ και ο κ. Γιώργος Αθανασιάδης  ο οποίος διατέλεσε προπονητής στη Μυκονιάτικη ομάδα. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ποδοσφαιριστής της… Άνω Μεράς, Τουρέ, ενώ υπήρξε και το σημείο αναφοράς στον αγώνα που, καθώς ως αλλαγή αγωνίστηκε και ένας… τουρίστας με την φανέλα του Εθνικού τον οποίο «τσίμπησαν» στο ξενοδοχείο που έμεναν. 

Φωτογραφίες

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares