Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 00:54

Τίμησαν το Νίκο με ένα πανέμορφο ματς [pics - vid]

Στις 8 Ιουλίου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη μέρα που ο Νίκος Σάββας, μόλις στα 52 του χρόνια έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και απρόσμενα.

Ο Πανναξιακός και συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι της ομάδας, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης ήθελαν από τη πρώτη στιγμή να τιμήσουν τη μνήμη του και σήμερα το έκαναν παρέα με έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα απέναντι στην Επίλεκτη Ομάδα των Βετεράνων του Ηρακλείου.

Ο αγώνας έγινε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα με τη σύζυγο του Νίκου, Γιάννα Παπούλια, να ραγίζει καρδιές με την ομιλία της κατά τη διάρκεια των απονομών, πράγμα που συνέβη και με τον Στράτο Φουτάκογλου ο οποίος θύμισε σε όλους κάποιες χαρακτηριστικές ποδοσφαιρικές στιγμές με πρωταγωνιστή το Νίκο Σάββα.

Οι απονομές

Όσο αφορά τους φιλοξενούμενους, μπορεί η λάμψη του Νίκου Νιόπλια που δήλωσε έκπληκτος από τη φιλοξενία να ήταν απαστράπτουσα, αλλά οι Κρητικοί, που συμμετέχουν σε πολλές τέτοιες διοργανώσεις, ήρθαν στη Νάξο με πολλά αστέρια, που στο παρελθόν έχουμε θαυμάσει να αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι ίδιοι και οι οικογένειες τους πέρασαν πολύ καλά όπως δήλωσαν και η Νάξος τους εξέπληξε ευχάριστα.

Να σημειωθεί ότι συνδιοργανωτές των Παλαιμάχων του Πανναξιακού ήταν ο Δήμος Νάξου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ΓΕΛ της Χώρας Νάξου.

Το παιχνίδι

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,  οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων χάρισαν μοναδικές στιγμές στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Οι Κρητικοί μπορεί να είχαν μεγάλη αποστολή, ωστόσο δεν είχαν μαζί τους τερματοφύλακα, πράγμα που τους έκανε να πάρουν στην ομάδα τους Αξαόπουλο και Περιστεράκη από ένα ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα στο πρώτο μέρος, οι Επίλεκτοι από το Ηράκλειο είχαν την ελαφρά υπεροχή, με τον Πανναξιακό πάντως να είναι αυτός που είχε δύο σημαντικές στιγμές να προηγηθεί, με τον Κατσάνη να σημαδεύει το δοκάρι στο 15΄και στο 25΄.

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, άφησε όλους τους λογαριασμούς ανοιχτούς για την επανάληψη, όπου παρακολουθήσαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τον Πανναξιακό να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό, όταν σε στημένη φάση, ο Βαθρακοκοίλης πάσαρε στον Αγγελή και εκείνος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε δύο περιπτώσεις ο Αξαόπουλος κράτησε το σκορ για τον Πανναξιακό, όταν είπε όχι σε ένα δυνατό σουτ στο 20ο του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στο 25’ απόκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρκάκης.

Διαιτητής ήταν ο Βετεράνος, Λάμπρος Μενδρινός, με πρώτο βοηθό τον επίσης Βετεράνο Νίκο Δεληγιάννη και δεύτερο τον Γιώργο Νεοκοσμίδη, ενώ μαζί τους ήταν και ο αρχιδιαιτητής Αποστόλης Σουλτάνης, με τους τρεις διαιτητές να θέλουν να τιμήσουν με τη σειρά τους τη μνήμη του Νίκου Σάββα, καθώς τους συνέδεαν φιλικές σχέσεις.

Συνθέσεις

Παλαίμαχοι Πανναξιακού: Περιστεράκης (Α΄μέρος), Αξαόπουλος (Β’ μέρος), Χασομέρης, Βουτσίνος, Βαθρακοκοίλης Χ., Παραβατός, Βασαλάκης Γ., Αγγελής, Σφυρόερας, Κατσάνης, Βαθρακοκοίλης Μ, Τσιμπλάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Κατσούλης, Μαρούλης, Κακλαμάνος, Φάρκωνας, Δεγαϊτας, Τσακωνιάτης, Βασαλάκης Α.

Επίλεκτοι Ηρακλείου: Αξαόπουλος (Α’ μέρος), Περιστεράκης (Β΄μέρος), Αργέντης, Χαλκιαδάκης, Πίτσος, Καλογιαννάκης, Μαρκάκης, Νιόπλιας, Δαριγιαννάκης, Φινοκαλιώτης, Σκέτζος, Τσαϊνης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πλίγκος, Ρουμπάκης, Πολυχρονάκης, Μπελιδάκης, Φανουράκης.

Μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες δείπνησαν στο γνωστό εστιατόριο της Νάξου ''Λαδόχαρτο''

19496124_1315751055189380_1263597600_o.jpg

19457826_1315751218522697_715694629_o.jpg

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares