Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 13:01

Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας [pics]

Μέσα σε πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στη Μήλο ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων του Παμμηλιακού και των Επίλεκτων Φίλων.

Οι Επίλεκτοι Φίλοι, που πραγματικά «οργώνουν» όλη την Ελλάδα δίνοντας φιλικούς αγώνες και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του θεσμού των Παλαιμάχων, φιλοξενήθηκαν στην πανέμορφη Μήλο, όπου πραγματοποίησαν ένα φιλικό με τους Παλαίμαχους του Παμμηλιακού, δίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους να θαυμάσουν παίκτες που έχουν λάμψει κατά το παρελθόν.

Για την ιστορία, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία το αποτέλεσμα, ο αγώνας έληξε με 1-4 υπέρ των φιλοξενούμενων. Και τα 4 γκολ πέτυχε ο Μπάκουλης, ενώ για τον Παμμηλιακό σκόραρε ο Μάλλης.

Μέσω του sportcyclades.gr οι Επίλεκτοι Φίλοι, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άψογη όπως την χαρακτήρισαν φιλοξενία: « Τύχαμε μίας άψογης φιλοξενάις εδώ στη Μήλο, καθώς ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και η διοίκηση του Παμμηλιακού ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας και μας διευκόλυναν πάρα πολύ, τους ευχαριστούμε για το πούλμαν που διέθεσαν και γενικότερα για ότι έκαναν προκειμένου να περάσουμε καλά. Τους περιμένουμε για να ανταποδώσουμε».

Παλαίμαχοι Παμμηλιακού: Ψαθάς, Νίνος, Μαρκαντώνης, Μαυρογιάννης, Γαλής, Μπεκιάι, Ζούλιας, Τουρλος, Μαθιουδάκης, Παναγιώτου, Μωραϊτης, Μάλης, Σωρός, Δαρδούμας.

Επίλεκτοι Φίλοι: Μαρούσης, Ιωαννίδης, Γιαραματζίδης, Βιδάλης, Πολυχρόνου, Βλάχος, Σουγιουρτζής, Θυμιόπουλος, Γραμματικός, Μπάκουλης, Πετρίδης

Έπαιξαν και οι: Παπαχρηστόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Λιακόπουλος, Αλαμανής, Παπαδόπουλος, Γιαραματζίδης.

Φωτογραφίες (Ελένη Γρίβα - Επίλεκτοι Φίλοι)

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares