×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 14:02

Επίλεκτοι διεθνείς VS βετεράνοι Σερίφου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου

Σπουδαίος ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου (13:30) στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου. Αντίπαλοι η ομάδα των επίλεκτων παλαιμάχων διεθνών και αυτή των επίλεκτων Σερίφου που κατά βάση αποτελείται από μέλη της ΠΕΦΟ του νησιού. Οι άσσοι των δύο ομάδων, θα επιχειρήσουν να βάλουν γκολ στην ανθρωπιά, αφού θα παίξουν για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου Αλίμου.

Οι Χριστουγεννιάτικοι αγώνες των επίλεκτων διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών με αυτούς της Σερίφου έγινε πια θεσμός. Ο θεσμός των μεταξύ τους αγώνων, που διεξάγεται παραμονές Χριστουγέννων, κλείνει εφέτος τρία χρόνια. Και όπως πάντα, διεξάγεται υπό την αιγίδα των δραστήριων μελών του παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού Σερίφου. Αγώνα που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα των δραστήριων μελών του παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού Σερίφου, και πρωτοστάτες τους Γιάννη Λιμβαίο και Πέτρο Λιβάνιο. Και αρωγοί σε αυτό τον αγώνα, εκτός από τους Επίλεκτου Έλληνες διεθνείς, είναι και ο Δήμος Αλίμου.

Είναι γνωστή η κοινωνική δράση των μελών της ΠΕΦΟ Σερίφου. Όχι μόνο στο όμορφο νησί και τις Κυκλάδες, αλλά και σε όλη την χώρα, αφού έχουν βοηθήσει μέχρι γηροκομεία και Νοσοκομεία στην Βόρειο Ελλάδα. Και η ΠΕΦΟ Σερίφου, για ακόμη μια φορά πρωτοπόρησε και πρωτοτύπησε. Τα μέλη της, φρόντισαν με δικά τους έξοδα και πολύ προσωπική εργασία, να αξιοποιήσουν τον πλαστικό τάπητα, που μέχρι τον περασμένο Μάρτιο βρισκόταν στο γήπεδο Αλίμου και να τον μεταφέρουν στον Αυλόμωνα Σερίφου, μετατρέποντας σε σύγχρονο γήπεδο, το ξερό, που υπήρχε στην παραλία.

Και συνέχισε: «Ως Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να μαζέψουμε και πάλι χρήματα, για να ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου που μας βοήθησε στο γήπεδο του Αυλόμωνα. Και καταφέραμε να συλλέξουμε δύο μπακέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που κάτω από λογικές συνθήκες, είναι περίπου ένας τόνος. Ευελπιστούμε στον αγώνα να μαζευτούν και άλλα τρόφιμα και να βοηθήσουμε στην επίτευξη του σκοπού μας. που είναι να , συνδράμουμε, όσο μπορούμε ώστε οι άπορες οικογένειες του Δήμου Αλίμου, να ενισχυθούν όσο μπορούμε και να κάνουν αξιοπρεπή Χριστούγεννα»

ΜΕ πρωτοβουλία λοιπόν των παιδιών της Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου, οι οποίοι αποτελούν και την βάση της ομάδος παλαιμάχων του όμορφου νησιού, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, για τρίτη χρονιά στο γήπεδο του Αλίμου επί της Λεωφόρου Ιωνίας, ένας αγώνας ανθρωπιάς, χαράς και αλληλεγγλυης, διαφορετικός από τους άλλους.

Θα ξεκινήσει στις 13:30 στο γήπεδο Τραχώνων στον υπερσύγχρονο αγωνιστικό χώρο του οποίου, θα βρεθούν μεταξύ άλλων μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για να δώσουν ένα αγώνα διαφορετικό από τους άλλους. Άσοι όπως οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Αντώνης Μανίκας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Σίνιτσα Γκόγκιτς, Γιώργος Βαϊτσης, Πέτρος Ξανθόπουλος, Πέτρος Μίχος, Ανδρέας Μπονόβας, , Χρήστος Αρβανίτης, Νίκος Βαμβακούλας, Χρήστος και Κώστας Καλτσάς, Αντώνης Μανίκας , Κώστας Φρατζέσκος, Χρήστος Αρδίζογλου, Θωμάς Μαύρος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Νίκος Πατσιαβούρας, , Νόνι Λίμα, Τάκης Παντέλης, Αντώνης Στράντζαλης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιάννης Λάλλας, Θανάσης Μπέλλος, Γιώργος Προβατάς, και άλλοι

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει συγκροτηθεί μετά τις προσπάθειες του Ανδρέα Μπονόβα, ο οποίος είναι αρχηγός και «ψυχή» της. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι οι Χρήστος Καλτσάς, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αντώνη Μανίκα αλλά και οι Νόνι Λίμα και Θανάσης Μπέλλος.

Άσοι που έχουν φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πια αποδεικνύουν με τη δράση τους, ότι δεν λησμονούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της λειτουργίας τους. Και μέρες που είναι, αποφάσισαν για ακόμη μια φορά, να βάλουν με τον τρόπο που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ένα διαφορετικό γκολ. Να πούνε με τον δικό τους τρόπο τα… κάλαντα στις άπορες οικογένειες παραμονή Χριστουγέννων και να σκοράρουν στα δίχτυα της ανθρωπιάς….

Απέναντί στους επίλεκτους Έλληνες διεθνείς λοιπόν, οι παλαίμαχοι της Σερίφου, την βάση των οποίων αποτελούν τα μέλη του παραρτήματος Π.Ε.Φ.Ο. του όμορφου νησιού.

Με την ομάδα των παλαιμάχων Σερίφου, που έχει προπονητή τον Γιάννη Μητροφάνη, αναμένεται μεταξύ άλλων να είναι παρόντες οι: Ιωάννης Λυμβαίος , Πέτρος Λιβάνιος, Νατάλης Μποφίλιος, Μίλτος Πελοποννήσιος, Κλεάνθης Γαλανός, Κωνσταντίνος Γούναρης, Δημητρης Καρούμπαλης, Αντωνης Ιωαννίδης, Χρήστος Καμπούρης, Αθανασιος Γερασιμίδης, Στυλιανός Μπάμπης, Κοσμάς Παρίδης, Ιωάννης Γλανός Δημοσθένης Διαμαντής και άλλοι.

Μεταξύ άλλων στο τελετουργικό, οι διοργανωτές, θα τιμήσουν τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, με ειδική φανέλα που του έφτιαξαν σε κάδρο, και φυσικά θα μοιράσουν διπλώματα στους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές, αλλά και από ένα ασημένιο γούρι. Επίσης, έχουν αθλοθετηθεί και δύο Κύπελλα, για τις συμμετέχοντες ομάδες για το κοινωνικό του έργο. Και όλοι θα ευχηθούν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…

Πηγή: flogasport.gr (Δημήτρης Κουμουρτζής)

sdfffsf.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares