Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 19:15

Δυνατό τεστ των Βετεράνων Πανναξιακού και Πάρου – Αντιπάρου [pics-vid]

Ευκαιρία να επαναδραστηριοποιηθούν από την αγωνιστική απραξία  είχαν οι Βετεράνου του Πανναξιακού και της Πάρου –Αντιπάρου που συναντήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο.

Οι Παριανοί πραγματοποίησαν μία όμορφη μονοήμερη εκδρομή στο γειτονικό νησί που, η οποία συνοδεύτηκε με ένα παιχνίδια, με τους «αστέρες» του παρελθόντος να συναντιούνται μετά από αρκετά χρόνια και πάλι στο αγωνιστικό τερέν.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που είχε πολλές ατομικές μονομαχίες οι ποίες μερικές φορές ξεπέρασαν και τα όρια του αθλητικού, ο Πανναξιακό κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή.

Στο 20΄ο Γιώργος  Μοστράτος (ενωσιακός προπονητής) με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και πολύ καλό σουτ έκανε το 0-1 και παράλληλα έδειξε ότι η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται ποτέ.

Στο 55΄ο Αγγελής ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Σφυρόερας στο 70΄και με πολύ όμορφο σουτ να κάνει το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μελανό σημείο του αγώνα η λεκτική επίθεση που δέχτηκε η πρώτη βοηθός κυρία Ψαρρά από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, πράγμα που επισκίασε τον αγώνα.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας οι βετεράνοι της Πάρου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια του για μεμονωμένες συμπεριφορές, τις οποίες για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να συναντάμε σε τέτοιου είδους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία μελών των Βετεράνων του Παναξιακου ζήτησε συγνώμη για τα κακώς κείμενα, τα οποία υποσχέθηκε να επανορθώσει.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φίλιππος Φαν Άακεν, με βοηθούς την κυρία Ψαρρά και τον κ. Χατζόπουλο

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τις δύο ομάδες

Πανναξιακός (Κατσούλης):  Αξαοπουλος, Περιστεράκης, Αγγελής, Μαΐτός, Βουτσίνος, Βαθρακοκοίλης Μ., Μαρούλης, Βασαλάκης Γ., Κατσάνης, Φάρκωνας, Κατσούλης, Κακλαμάνος, Παραβατός, Χασομέρης, Σφυρόερας, Βαθρακοκοίλης Χ.

Πάρος – Αντίπαρος (Μοστράτος):  Αποστόλου, Φραντζής, Σάμιος, Μανιώτης, Δαφερέρας, Μοστράτος, Σκαραμαγκάς, Βαρθακούρης, Κορτιάνος, Χαλάς, Ραγκούσης, Μπουραντάς, Παπαδάκης, Αλιπράντης, Δελιγιάννης, Μελανίτης, Γκίκα.

Φωτογραφίες

 

Ένα μικρό βιντεάκι

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares