Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 13:12

Οι “Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας” για το φιλικό με τη Θύελλα Καμαρίου

Ταξιδεύσαμε στην Σαντορίνη ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. 

Ίσως το μοναδικό νησί ανά τον κόσμο όπου μπορείς να ζήσεις τα πάντα, να κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο επισκεπτόμενος τα αρχαιολογικά αξιοθέατα, να γευτείς το παρόν και να ταξιδεύσεις στο μέλλον. 
Οι ομάδα μας κατά την διαμονή της στο νησί απήλαυσε το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας, του ηφαιστείου και των γύρω νησιών σε μία εκδρομή με καραβάκι από το παλιό λιμάνι. 
Επισκεφτήκαμε το Οινοποιείο Βενετσάνου, μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις ένα μοναδικό θέαμα για τα μάτια μας και την γαστρονομία, ζεστή ατμόσφαιρα από τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Οινοποιείου.
Δώσαμε έναν πολύ όμορφο φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου και στη συνέχεια δεξιωθήκαμε από τα μέλη της ομάδος του Καμαρίου στην ταβέρνα Γαλήνη στον Μονόλιθο μέσα σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Για την ιστορία οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας νίκησαν με σκορ 1 - 2. Ο Αρβανίτης με πέναλτι έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ με δυο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή στην επανάληψη ο Λευτέρης Αναδιώτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής ήταν ο κ. Νίκος Παντελάκης
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και τα επιτελεία:
Παλαίμαχοι Θύελλας Καμαρίου: Αρβανίτης Φάνης, Καρράς Παναγιώτης, Φύτρος Μάρκος, Καράβολας Δημήτρης, Φέγγης Γιώργος, Χάλαρης Αντώνης, Χάλαρης Σπύρος, Πελέκης Στέφανος, Φουστέρης Χρήστος, Ζαφειρόπουλος Μαρκέλος, Μυλωνάς Σωτήρης, Μαρασόγλου Παντελής, Κατσίφης Νικόλαος, Ρούσσος Κώστας, Μάινας Χαράλαμπος, Ζώρζος Ευάγγελος, Αρβανίτης Κοσμάς, Καλογεράκης Μανόλης, Φουστέρης Βαγγέλης.
Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας: 1.Κοκαλάρας Κων/ος 2.Καλογήρου Λευτέρης 3.Μουσιάρης Γιάννης 4.Κουλαξής Αιμίλιος 5.Μάνος Ευάγγελος 6.Αρετόπουλος Αλέξανδρος 7.Μαλανδρίνος Ευάγγελος 8.Τζοβάρας Απόστολος 9.Αναδιώτης Λευτέρης 10.Νάκας Θεόδωρος 11.Τσουκνίδας Λάμπρος 12.Ντούρας Κων/ος13.Κοντογεωργίου Μιχάλης 14.Τσεκούρας Περικλής 15.Σαραφίδης Γιώργος 16.Καρδιτσιώτης Πέτρος 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Αραβανόπουλος Ευάγγελλος 
ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Ανδρέου Γιάννης
Ο Πρόεδρος και τα μέλη των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες για την φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδος κατά την διάρκεια της διαμονής μας στο νησί,στους:
Αναστάσιο - Νικόλαο Ζώρζο (Δήμαρχο Θήρας) 
Ευάγγελο Ζώρζο (εκ των ιδιοκτήτων της εταιρείας του Οινοποιείου Βενετσάνου) 
Κώστα Κανελλάκη (τοπικό σύμβουλο Μεγαλοχωρίου) τον πρόεδρο του τελεφερίκ Θήρας κύριο Κυριακόπουλο καθώς επίσης τον πρόεδρο και τα μέλη των Βετεράνων της Θύελλας Καμαρίου ! Ακολουθεί φωτορεπορτάζ χωρισμένο σε ενότητες για να αποτυπωθεί η ομορφιά του νησιού ! Μέρος πρώτο ( αναχώρηση αποστολής και κρουαζιέρα ) 

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας

36231683_217211472233947_7638118089145450496_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares