Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 12:15

«Γνωρίστηκαν» οι βετεράνοι της Θύελλας Καμαρίου και του Πανναξιακού [pics-vids]

Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται από τις μνήμες που ξυπνούν, οι Βετεράνοι της Θύελλας Καμαρίου και του Πανναξιακού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια των φιλικών αγώνων Παλαιμάχων.

Και επειδή οι βετεράνοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πάνω από όλα πως θα περνάνε καλά, το ταξίδι του Πανναξιακού ξεκίνησε από ένα καλό τραπέζι που τους παρέθεσαν από την Θύελλα Καμαρίου και έγινε το σαββατόβραδο στο εστιατόριο ''TABASCO''.

Εκεί μάλιστα είχαμε την έκπληξη με την τούρτα από τους παλαίμαχους του Πανναξιακού στον βετεράνο της Θύελλας Καμαρίου Φάνη Αρβανίτη, ο οποίος χθες γιόρταζε τα γενέθλια του. 

 

Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε την ανταλλαγή αναμνηστικών, όπου οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού ευχαρίστησαν τους αντίστοιχους της Θύελλας Καμαρίου για την πολύ καλή φιλοξενία που τους παρείχαν κατά τη διαμονή τους στο πάντα φιλόξενο νησί της Σαντορίνης.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός έφυγε νικητής με 0-5. Στο πρώτο μέρος οι ''Ναξιώτες'' προηγήθηκαν με 0-2, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο 10΄ο Κατσάνης και 5 λεπτά αργότερα ο Μασούρας που  έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη η Θύελλα Καμαρίου μπήκε καλύτερα, είχε 2-3 καλές στιγμές, όμως ο Πανναξιακός ήταν αυτός που σκόραρε ακόμη τρεις φορές, στο 47΄με τον Αγγελή και στο 68΄και 80΄με τον Κατσάνη, που διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε πολύ καλό κλίμα και το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών ανανεώθηκε για τη Νάξο, καθώς υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση από τον πρόεδρο Αντώνη Βασαλάκη και όλα τα μέλη της αποστολής του Πανναξιακού.

Διαιτητής ήταν ο κ. Τσάφος

Θύελλα Καμαρίου: Φρέρης, Αρβανίτης Φ., Νομικός, Φουστέρης Χ., Βακαράκης, Ζαφειρόπουλος, Χάλαρης, Καρράς, Μυλωνάς, Κατσιφής, Ζαρογιαννόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κολιούρης, Τάρταρης, Ρούσσης, Καράβολας, Καλογεράκης, Λιναρδόπουλος, Ρούσσος, Μαράσογλου, Αρβανίτης Κ.

Πανναξιακός: Περιστεράκης, Βασαλάκης, Βουτσίνος, Σφυρόερας, Βαθρακοκοίλης, Κατσούλης, Φάρκωνας, Αγγελής, Μασούρας, Κατσάνης.

Αγωνίστηκαν και ο Χαμηλοθώρης, Απειρανθίτης

 Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares