Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 12:36

Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό οι Βετεράνοι-Πάρου Αντιπάρου και του ΟΦΗ [pics-vid]

Όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές ήταν αυτές που ζήσαμε χθες στο στάδιο της Παροικιάς στην Πάρο, όπου ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πάρου - Αντιπάρου, υποδέχτηκε τους Παλαίμαχους του ΟΦΗ, που είχαν στην σύνθεση τους πολλά από τα αστέρια που όλοι μας έχουμε θαυμάσει στο παρελθόν.

IMG_8608_991a6.jpg

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε παρά να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν στο ειδικό σχολείο της Νάουσας Πάρου (Α.Μ.Ε.Α.Ι.), που επιτελεί θαυμαστό έργο στο νησί της Πάρου.

IMG_8674sdgsdf_17ab2.jpg

Η διοργάνωση ήταν άψογη από τους Παριανούς Βετεράνους που φιλοξένησαν τις οικογένειες των Κρητικών, οι οποίοι δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές της Πάρου και της Αντιπάρου. Στην ανάπαυλα του αγώνα, ο πρόεδρος των βετεράνων Πάρου - Αντιπάρου, βράβευσε τον ''μεγάλο'' Νίκο Μαχλά, που μπορεί αν μην αγωνίστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού, όμως ταξίδεψε από το εξωτερικό για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

IMG_8680cvcv_83261.jpg

Επίσης στο τέλος της αναμέτρησης, τιμήθηκε ακόμα ένας μεγάλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ο Νίκος Νιόμπλιας, ενώ απονεμήθηκε και τιμητική ομάδα στον υπεύθυνο της Κρητικής ομάδας για την συνολική προσφορά των βετεράνων. Τις απονομές σε Νιόμπλια και ομάδα έκαναν ο δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος και ο Έπαρχος του νησιού κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

IMG_8684fvvcn_d119c.jpg

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία μερικών φίλων του ΟΦΗ, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Παροικιάς και φωτογραφήθηκαν με τα αστέρια της ομάδας που στο παρελθόν έχουν χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές στον κόσμο της ομάδας.

Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του πρώην προπονητή του Πανθηραϊκού, κ. Ανδρέα Σκέντζου,που επέστρεψε σε Κυκλαδίτικο έδαφος έστω και με άλλη ιδιότητα.

IMG_8615sgsdfg_fdf52.jpg

Δεν ξεχνιέται

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας κάθε άλλο παρά αδιάφορος ήταν, αφού οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και απέδειξαν ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται ποτέ.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και με τα 4 πανέμορφα γκολ που σημειώθηκαν, με το 1-0 του Μοστράτου και το 1-3 του Ρουμπάκη να είναι πραγματικά τέρματα για highlights.

Οι Βετεράνοι της Πάρου που στάθηκαν πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος, άνοιξαν το σκορ με ασύλληπτο σουτ του Μοστράτου στο 4ο λεπτό, με τον νυν προπονητή των Μικτών ομάδων, να χάνει ακόμα 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες για το 2-0.

Στο 9ο λεπτό ο Τσαΐνης ισοφάρισε σε 1-1 και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σεραφείδης έκανε το 1-2.

Το τελικό 1-3 έκανε με βολίδα από τα 30 μέτρα ο Ρουμπάκης στο 68΄.

IMG_8625sdfgasasdf_792a5.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος, με βοηθό τον κ. Βακόνδιο, ενώ λόγω απουσίας τρίτου διαιτητή ο κ. Ανδρικόπουλος εφήρμοσε τον κανονισμό και όρισε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ζγουράτι. 

IMG_8631ewrasdfsdg_c67ff.jpg

Σύνδεσμος Βετεράνων Πάρου - Αντιπάρου: Παπαδάκης, Ραγκούσης, Παπαδόπουλος, Αλιπράντης, Πετρόπουλος, Δαφερέρας, Σκούρας, Μοστράτος, Ρούσσος, Κορτιάνος, Δεληγιάννης, Αποστόλου, Φρυλίγκος, Λάπι, Χαλάς, Σκαραμαγκάς, Βαρθακούρης, Μπινγικας, Μανιώτης.

IMG_8612adaas_f2ae7.jpg

Παλαίμαχοι ΟΦΗ: Πολυχρονάκης, Καλογιαννάκης, Χαλκιαδάκης, Φινοκαλιώτης, Πίτσος, Ρουμπάκης, Νιόμπλιας, Σεραφειμίδης, Αργέντης, Μαρκάκης, Μαχλάς, Ρουμελιώτης, Τσαϊνης, Σκέντζος

COFEE_SHOP_c394d.jpg

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

MER_SEA_b9d6f.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares